menu

Delvis direkte til kysten og med udsigt til vandet fra både terrasse og udestue

Har I en drøm om at bo tæt på vandet så kunne Sæbyvej 109B måske lige være drømmeboligen I leder efter. Her får I en villa med et velindrettet boligareal på 183 m², hvortil kommer en integreret garage på 44 m² med elhejseport samt en skøn udestue på 19 m². Fra såvel den store flisebelagte terrasse som fra udestuen får I glæden af at kunne nyde en uspoleret udsigt direkte til vandet.

En del af grunden er grænsende direkte op til kysten så hvis I fra første parket vil sidde og nyde den smukke solopgang, den vidunderlige panoramaudsigt udover Kattegat, kigget ind mod Frederikshavn Havn samt Sveriges- og Læsøfærgernes daglige kurs mod havneindsejlingen har I også mulighed for det.

Villaen, som er med et rødt tegltag og en hvid vandskuret facade, er opført i 1981 og tilbygget i 2005 og den fremstår i en virkelig flot og velvedligeholdt stand.

Villaen indeholder: Overdækket indgangsparti - Entre - Depotrum - Tidløst køkken fra Invita med hvide køkkenfronter, stålgreb, trægulv og med udgang til den flisebelagte udsigtsterrasse som er omkranset af havemur - Stort alrum/spisestue med trægulv, luft-til-luft varmepumpe og grænsende direkte op til køkken - Opholdsstue med trægulv, brændeovn og videre udgang til udestue. Fra stuen har man gennem udestue udsigt til vandet - Soveværelse med direkte adgang til badeværelse og udgang til morgenterrasse - Badeværelse med klinkegulv med elgulvvarme og badekar - Udestue med klinkegulv og masser af lysindfald fra de store glaspartier.

Børne-, ungdoms- gæsteafdeling indeholder: 2 gode værelser med elgulvvarme, loft til kip, udgang via terrassedør samt skønt lysindfald fra tagvindue - Lækkert badeværelse fra 2005 med bruseniche og klinkegulv med elgulvvarme - Arbejdsværelse/legeværelse.

Der er kun cirka ca. 2 minutter fra ejendommen til den sydgående motorvej og videre herfra tager det kun cirka 35 minutter at køre til Aalborg. Desuden indenfor kort afstand finder du bl.a. Søsportshavnen, Bangsbo Skov, Bangsbostrandskole, Isstadion samt en Nettobutik.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Sæbyvej 109B, Frederikshavn
Sag: 291122-1

Kontantpris 4.695.000
Ejerudgifter pr. mdr4.185
Boligareal m2183
Bebygget areal m2 246
Grundareal m2 2070
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1981
Ombygget2005
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter28.534 / 22.663
Udbetaling235.000
Ejerudgifter pr. mdr4.185

Boligen er set gange2568

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sæbyvej 109B, Frederikshavn - 291122-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Charlottevej 8, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.895.000
Boligareal m2237
Tronderupvej 34, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.195.000
Boligareal m2173