Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Gratis vurdering af hus og hjem


Få en gratis vurdering af hus og hjem hos Team Calundan. Hvis du går med overvejelser om at sælge, er første skridt at få en vurdering af hus og hjem.

Sammenlagt får du, foruden en gratis vurdering af hus, disse fordele ved at vælge Team Calundan:

- Intet opstartsgebyr
- Solgt-eller-gratis*
- Calundan fordelskort

* Tilstandsrapport, elinstallationsrapport, energimærke og fotopakke er ikke omfattet af solgt-eller-gratis.

Du kan kontakte os igennem formularen her, så vil vi ringe dig op snarest muligt (senest følgende arbejdsdag):
Dine oplysninger

Når du bestiller en gratis salgsvurdering, godkender du, at vi gemmer ovenstående indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.​ Du kan se vores persondatapolitik her!


40 års erfaring i vurdering af hus og hjem


I Team Calundan har vi over 40 års erfaring i at hjælpe kunder til og fra hjem i lokalområdet. Vi er lokale, uafhængige og kender hele Vendsyssel ind og ud. Derfor kender vi markedet, vi kender køberen og vi kender området.

Ved en vurdering af hus og hjem hos os, får du altså ikke fat i en ejendomsmægler, som udelukkende tænker på profit. Du får en lokal ejendomsmægler, som giver en realistisk, professionel og ikke mindst personlig vurdering af hus og dit hjem. Vi betegner salget af huset som et salg af dit hjem, da det er et mere sigende ord for de følelser og tanker, man går med, når man skal eller overvejer at sælge et hjem, der formentlig har masser af historie og minder gemt i murstene. Det ved vi godt i Team Calundan, og derfor ønsker vi på bedste vis at hjælpe både dig og dit hjem sikkert videre.

Team Calundan ønsker altså at hjælpe med det første og mest væsentlige skridt - at få en vurdering af hus og hjem. Det gør vi gerne gratis for både at vise vores oprigtighed over for dig som sælger, og fordi vi selvfølgelig også har en masse købere klar, som gerne vil kende prisen på deres kommende hjem.
 

Hvad betyder en gratis salgsvurdering af dit hjem?


Vi giver en gratis salgsvurdering uden bindinger. En gratis salgsvurdering handler for os om, at vi kan vise vores værd og gøre os fortjent til at sælge dit dyrebare hjem videre.

Når det er sagt, kan du frit vælge - efter en gratis salgsvurdering - om vi skal hjælpe dig videre i forløbet. Det vil vi hjertens gerne, men det er 100% op til dig.

I en gratis salgsvurdering vil en personlig og erfaren ejendomsmægler fra vores team komme på besøg og lave en gennemarbejdet vurdering af hus og samlet hjem. Her vil han eller hun tage sig tid til at undersøge de unikke muligheder, som mægleren ved, køberne i lokalområdet sætter yderst meget pris på. Har du spørgsmål eller lignende, vil vores ejendomsmæglere også stå klar, og være yderst rustet til, at besvare store som små spørgsmål omhandlende vores felt og arbejde med salget af dit hjem.

Det vi i Team Calundan kan tilbyde, foruden en gratis salgsvurdering, er en række fordele, der hjælper dig med salget af dit hjem - og i købet af dit kommende hjem. Vælger du os til at stå for selve salget, får du et fordelskort, som indeholder goder til byggematerialer, dekoration og lignende, som du kan få brug for til at istandsætte eller fikse de sidste detaljer i hjemmet inden fremvisning og salg. Derudover kan fordelskortet også bruges til at hjælpe dig sikkert videre til dit kommende hjem, hvor du med fordelskortet får mulighed for at hjemliggøre dit nye hjem, så det passer perfekt til dine drømme og ønsker.
 

Online og offline fremvisning af dit hjem
 

Vi gør selvfølgelig, alt det vi kan, for at dit hjem bliver solgt. Derfor er en gratis salgsvurdering blot første skridt mod at sælge dit dyrebare hjem. Vælger du Team Calundan til salget, hjælper vi med at fremvise dit hjem på en række forskellige og effektive udstillingsvinduer. Blandt andet kan vi fysisk udstille dit hjem i lokale boligbutikker, pengeinstitutter samt ugeavisen, som i Vendsyssel stadig får masser af synlighed og opmærksomhed. Dog er verden også blevet mere digitaliseret med årene, hvorfor vi i Calundan også følger med udviklingen, da mange købere vælger deres kommende hjem fra digitale platforme. Her kan vi i Calundan blandt andet hjælpe med at fremvise dit hjem på calundan.dk, boligsiden.dk - inklusiv vores Facebook og Instagram.

 

Salgsvurdering og solgt-eller-gratis er en selvfølge


Vi giver altid en salgsvurdering, som er gratis. Hvis du efter denne salgsvurdering vælger Team Calundan til at sælge, får du derforuden et professionelt og effektivt udstillingsvindue og en række fordele til at sælge, hvilket vi tidligere har beskrevet. Den sidste krølle, som mangler i ligningen, er den garanti, vi giver gennem solgt-eller-gratis, hvor vi selvfølgelig først skal betales, når dit hjem er solgt.
 

Vi kender området, kender køber og kender prisen
 

Team Calundan er lokale og uafhængige, hvilket vi er stolte af. Vi er stolte, fordi vi i over 40 år har satset på det personlige arbejde med vores lokalsamfund i Vendsyssel. Derfor kender vi efterhånden også alle områder, alle byer og alle veje. Vi kender køber og købers ønsker, hvilket alt sammen betyder, at vi kender værdien og prisen af dit hjem, når vi skal lave en professionel vurdering af hus og hjem. 

Med en salgsvurdering som er gratis, behøver du end ikke at beslutte her-og-nu, om du ønsker at sælge. Du er nemlig mere end velkommen til at få en gratis vurdering af hus og hjem uden bindinger. Så kan du altid selv vurdere, om du ønsker at gå videre med salget. 
 

Kontakt os i dag for gratis vurdering af hus og hjem
 

Om du skal have vurderet villa, rækkehus, ejerlejlighed, nedlagt landejendom, andelsbolig, fritidshus m.m. vil Team Calundan gerne hjælpe. 


Hvis du ønsker en vurdering af hus og hjem, så tag fat i os på 9843 4300 eller mail@calundan.dk samt fysisk på Parallelvej 11, 9900, Frederikshavn.


Du kan også udfylde ovenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt - senest første arbejdsdag.