Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Team Calundan Frederikshavn

 
 


Jens Jørgen Calundan

Indehaver
Ejendomsmægler
& valuar M.D.E
E-mail: jjc@calundan.dk
Telefon: 4073 3920

 
 


Brian Jensen

Ejendomsmægler M.D.E
E-mail: bj@calundan.dk
Telefon: 4017 4433
 
 

 

 

  
 


Vivian Andersen

Bogholder
E-mail: vha@calundan.dk
Telefon: 9843 4300

 


Katja Calundan

Sagsbehandler
E-mail: kc@calundan.dk
Telefon: 9843 4300

 
 

 


 
             

Team Calundan - Lokal og uafhængig ejendomsmægler - Frederikshavn


Vi er hele Vendsyssels ejendomsmægler - Frederikshavn, Hjørring og Skagen.

Med mere end 40 års erfaring i at hjælpe kunder til og fra hjem i Vendsyssel, har Team Calundan positioneret sig som hele områdets lokale og pålidelige ejendomsmæglerfirma.

Det der gør Team Calundan til et unikt ejendomsmæglerfirma er, at vi har forblevet uafhængige og i stedet specialiseret os i dét, vi tror på - og dét vi er skarpe til: Boligkøb, -salg, -leje og handel af diverse boligtyper og hjem i Vendsyssel.

Foruden at fastholde et fokus på kernekompetencerne har vi også fastholdt et fokus på Vendsyssel. Det har givet os et utvivlsomt stort kendskab til området som ejendomsmægler - Frederikshavn, Hjørring, Skagen og generelt hele Vendsyssel.

Med vores lokale erfaring har vi gennem tiden tilegnet os stor viden om hele Vendsyssels byer og deres repræsentative lokalsamfund. Vi kender hver eneste afkrog af de enkelte byer og har med stor sandsynlighed stået for én eller flere bolighandler i alle byer og på alle gader.

Team Calundan ønsker at eftergive professionalisme og personlig service, som vi mener praktiseres bedst, ved at vi netop har stor kendskab til lokalsamfundet og byernes mange muligheder.
 

Fra skrivebord i Ravnshøj - til butikker i hele Vendsyssel


Jens Jørgen Calundan startede ejendomsmæglerfirmaet Calundan i 70’erne (1977), hvor parcelhusene havde sit frembrud, og hvor kollektiver og bofællesskaber var et kæmpe hit. Faktisk blev der gennem 70’erne bygget 450.000 parcelhuse og det menes, at der blev etableret mere end 1.000 større kollektiver.

For Jens Jørgen Calundan startede rejsen til gengæld ved et skrivebord i Ravnshøj, hvorfra han ambitiøst kastede sig ud i boligsalg og derfor etablerede ejendomsmæglerfirmaet Calundan.

Gennem 80’erne flyttede han sin forretning til Frederikshavn, hvor det hele begyndte at tage fart. I 1990 flyttede hans derfor forretningen til Hjørring og udvidede i 1996 med en afdeling i Frederikshavn. På daværende tidspunkt havde Jens Jørgen afdelinger i både Hjørring og Frederikshavn, hvortil han i 2008 overtog Skagen Mægleren i Skagen.

I dag har vi i Team Calundan derfor et historisk ejendomsmæglerfirma, som har formået at forblive aktuelt for privat- og erhvervskunder i mere end 40 år.

Det skyldes ikke mindst, at vi altid har - og har haft - kunden i fokus.

I dag er Team Calundan et synonym for en erfaren, lokal og personlig ejendomsmægler - Frederikshavn, Hjørring og Skagen.
 

Bredt fundament har skabt vækst gennem hårde tider


Der sker meget på 40 år, hvorfor det heller ikke altid har været en dans på roser at være ejendomsmægler - Frederikshavn og omegn har ikke været en undtagelse.

Vi er dog gået styrket gennem hårde tider og skabt vækst på trods af alt fra finanskriser og lignende, som har haft effekt på boligmarkedet.

Det skyldes ikke mindst vores forretningsform, hvor vi har kunden 100% i fokus. Vi har sørget for, at vi altid kun har én kasket på, når vi møder vores kunder. En kasket som ene og alene hedder: Ejendomsmægler - til salg, køb og leje af hjem.

Vi koncentrerer os netop om dét, vi er gode til, mens vi lader andre stå for dét, de er specialister i. Vi sørger for at hjælpe vores kunder sikkert hjem og videre, men alt som forsikringer, finansiering, lån og juridisk støtte, lader vi advokater, banker og lignende stå for - omend vi selvfølgelig sender kunden i den rigtige retning.

Ved at fokusere på bolighandlen får vi den fornødne tid, som vi kan bruge på kunden og kundens behov. Derfor ved kunden også, at vi kun har ét mål for øje - at hjælpe med ønsker til salg, køb og leje af hjem.
 

Team Calundan - Bredt team til bredt sortiment


Team Calundan består af ejendomsmæglere og kompetente mennesker, som kan klare alt inden for bolighandel. Jens Jørgen selv står derudover også som Valuar MDE - og er tilmed områdets førende erhvervsmægler.

Med et bredt og professionelt team er du altså i trygge hænder, hvad end du er privat- eller erhvervskunde - og hvad end du ønsker hjælp til boligsalg, boligkøbeller boligleje. Vi i Team Calundan er din lokale og uafhængige ejendomsmægler - Frederikshavn, Hjørring, Skagen.

På denne side får du et overblik over vores ansatte og deres repræsentative stillingsbetegnelser. Du er altid velkommen til at tage fat i os via vores tilknyttede kontaktoplysninger.
 

Vores brede kompetencer - dit brede udvalg


Hjælp til køber

Har du et ønske om at finde et hjem i Vendsyssel? Så har vi i Team Calundan et bredt og stort udvalg af diverse boligtyper.

Vi har alt fra: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, lejligheder til leje, byggegrunde, landejendomme, nedlagte landejendomme, andelsboliger og fritidshuse.

Du kan med rette skrive dig op på vores køberkartotek, så du er den første til at modtage nyheden, når vi har et nyt hjem, som passer præcis på dine ønsker.

Hjælp til sælger

Har du brug for at komme sikkert videre fra dit hjem og ønsker at få det bedste ud af bolighandlen? Så kan vi tilbyde en erfaren ejendomsmægler - Frederikshavn, Hjørring og Skagen.

For at give dig de bedste forudsætninger inden bolighandlen, tilbyder vi en gratis salgsvurdering, så du ved, hvor meget dit hjem er værd, inden du sætter det til salg.

Fordelskort

For både køber og sælger gælder det, at du får et fordelskort, når du lader Team Calundan stå for bolighandlen. Et fordelskort med lokale goder, som sælger kan bruge til at istandsætte huset inden boligsalg - og som køber kan bruge til at istandsætte sit nye hjem. Der er her tale om lokale fordele til alt fra håndværk til dekoration.

Hjælp til erhverv

Team Calundan er også områdets førende erhvervsmægler og kender alt til de enkelte byers erhvervsliv. Ønsker du en professionel ejendomsmægler til erhvervsmuligheder? Så klik ind på Calundans erhvervsside.
 

Kontakt os


Opsummerende er vi din erfarne, lokale og personlige ejendomsmægler - Frederikshavn, Hjørring og Skagen. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig sikkert hjem eller sikkert videre.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Både hvis du har en konkret forespørgsel og ønsker hjælp, men også hvis du har spørgsmål eller måske endda vil have have en gratis salgsvurdering.

Kontakt os i dag på 9843 4300 eller mail@calundan.dk - eller kom forbi til en kop kaffe i butikken på Parallelvej 11, 9900, Frederikshavn.

Du er også velkommen til at tage fat i en specifik ejendomsmægler her på siden.

Team Calundan - Hjem til trygge hænder