Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Få en gratis salgsvurdering af dit hjem

 
Hvis du går og overvejer, hvorvidt du skal sælge eller ej, kan du starte med at få en gratis salgsvurdering af dit dyrebare hjem. Med en realistisk og gratis salgsvurdering kan du nemmere tage den beslutning, vi hos Calundan ved, der er både stor og vigtig for dig og dit liv.

Som selvstændigt, uafhængigt og lokalt ejendomsmæglerfirma, lover vi dig, at dit hjem er i sikre hænder hos os. Giv os et kald eller kom blot på besøg i vores lokale butikker, så kan vi tage en snak om dine ønsker og muligheder for salget.

Mere end mursten og en postkasse

Dit hjem er ikke blot et par mursten og en postkasse, som flyttes. Det er trygge rammer, det er nostalgi og det er muligvis også hjemstedet og samlingspunktet for hele din familie. Sådan et sted fortjener at blive givet videre på den rette måde til den rigtige pris.

Du har helt sikkert en idé om, hvor meget dit hjem er værd. Det kan dog være svært at skelne, hvad der er en personlig vurdering, og hvad der er en professionel vurdering. For du har helt sikkert formet hjemmet, så det passer til dine behov. Med en gratis salgsvurdering fra Calundan får du nogle neutrale, men professionelle øjne på værdien og vurderingen af dit hjem. På den måde sørger vi for, at dit hjem rent faktisk sælges - til den rigtige pris.

Vi har mange købere, som mangler et hjem - måske dit?​

Vi har mange kunder i butikken - der er helt sikkert også en køber, som passer til dit nuværende hjem og som forstår dets værdi og muligheder. Vi har kunder, der søger alt fra villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og til byggegrunde samt nedlagte landejendomme, andelsboliger og fritidshuse i Frederikshavn og omegn. Derfor har vi også med stor sandsynlighed en køber til dit hjem – lige meget om det er skævt eller skråt - blåt eller gråt.

Et fysisk og digitalt udstillingsvindue af dit hjem​

Vi kender køber, og vi ved, hvor og hvad de kigger efter. Fysisk kan vi blandt andet udstille dit hjem i boligbutikker, i lokale pengeinstitutter og i den lokale ugeavis med en annonce. Her i det 21. århundrede kender vi også vigtigheden i at være digitale, hvor de fleste købere også er. Derfor tilbyder vi også fremvisning af ejendommen på blandt andet: calundan.dk, boligsiden.dk samt vores Facebook og Instagram.

Der er masser af fordele ved at lade os hjælpe med salget

Foruden at vi kender området, køberne og har over 40 års erfaring i rygsækken, så er der også andre goder ved at lade os hjælpe med salget af dit hjem. Når du vælger Team Calundan til at håndtere salget af dit hjem. Du et fordelskort, som hjælper dig med istandsættelse af hjemmet inden fremvisning. Derudover får du også fordele til de nye udfordringer, du står overfor i dit kommende hjem. Det kan være goder til alt fra tømrerarbejde og maling til dekoration og transport. Det skal selvfølgelig nævnes, at goderne er tiltænkt til at hjælpe dig på pågældende tidspunkt og i pågældende situation, hvorfor de også kun er gældende i kommissionsperioden på et halvt år.

Udover et fordelskort tilbyder vi en personlig håndtering af dit hjem. Team Calundan er stolte af at være uafhængige og lokale, hvorfor vi også går meget op i, at vores kunder altid kan komme forbi eller ringe og tale med den konkrete ejendomsmægler, der personligt står for dit salg.

Solgt eller Gratis - det giver sig selv​

En gratis salgsvurdering er ikke alt, vi lover. For os er det selvfølgelig en selvfølge, at vi kun skal “belønnes” for den værdi, vi leverer til vores kunder. Derfor har vi også en solgt-eller-gratis-garanti, der i korte træk handler om, at du kun skal betale, når dit hjem er solgt.

(Tilstandsrapport, elinstallationsrapport, energimærke og fotopakke er ikke omfattet af Solgt eller Gratis)

Vil du sælge? Så lad Team Calundan hjælpe​

Der er mange gode grunde og fordele ved at lade os stå for salget af dit hjem. Den største af dem alle er dog, at vi sætter pris på dit hjem - både økonomisk og personligt. Vi ved, at et salg af sit hjem kan være en rigtig stor beslutning. Derfor skal salget også foregå med respekt og ordentlighed, hvor både køber og sælger er glade og føler, at de begge har gjort en god handel. Dét er vores mantra, hvilket vi efterlever ved altid at levere en personlig og professionel betjening fra vores erfarne og lokale ejendomsmæglere.

Før du overhovedet besluttter mere, kan du som sagt starte med en gratis salgsvurdering, så tager vi den derfra.

Vi i Team Calundan hjælper dig sikkert hjem - og dit hjem sikkert videre.

Få en gratis salgsvurdering her, eller kontakt din lokale ejendomsmægler for mere info.

Står du over for et salg af erhvervslokaler, kan du med rette tage et kig på vores erhvervsside.
  Ejendomsmæglerfirmaet Calundan, boligbutik Parallelvej FrederikshavnBoligbutikken på Parallelvej i Frederikshavn.