menu

Bangsbostrand - Særdeles attraktivt beliggende villa, perfekt til fx børnefamilien!

Fredfyldt beliggenhed med fantastisk udsigt
Nu udbydes denne skønne villa til salg, beliggende i det eftertragtede Bangsbostrand-område, kendt for sin fred og ro. Villaen ligger på en blind villavej, hvilket sikrer minimal trafik og et trygt miljø for børnene. Udsigten fra både terrassen og villaen er intet mindre end vidunderlig, med et smukt, kuperet og frodigt landskab, der rejser sig mod vest. Dette landskab er en del af den ca. 3 km lange kystskrænt, dannet af Yoldia- og Litorinahavet i istiden.

Fantastiske udendørsfaciliteter
På Skovbrynet 25 får I fornøjelsen af en 863 m² stor grund samt fantastiske terrassearealer på knap 130 m², etableret i 2021. Terrassen er hævet i niveau med villaen og udført i eksklusive 120 x 120 italienske keramiske storformatsklinker, afsluttet med cortenstål. Når vejret tillader det, er terrassen familiens naturlige samlingspunkt. Her kan udelivet nydes i fulde drag, med ro og fred, masser af plads til havemøbler, solsenge og rigeligt med plads til at grille med venner og familie. Derudover kan I året rundt hoppe i det nedsænkede udespa, etableret samtidig med terrassen.

Villaens forhave og indkørsel er udført i eksklusivt håndstøbt beton med kostet overflade og cortenstål. Denne belægning fortsætter ned langs villaens 28 m² store murede garage og det 20 m² isolerede udhus, der i 2020 blev udført med cedertræsbeklædning. Robotplæneklipperen klarer græsplænen, så udenomsarealerne fremstår nemme og overskuelige, og I kan bruge fritiden på andet end havearbejde.

Opgradering af villaen
Sælger har løbende renoveret villaen med øje for kvalitetsmaterialer og flotte detaljer. Blandt andet er villaens bryggers og to badeværelser totalrenoverede, inklusive ny rørføring, isolering og gulvvarme. Alle tagrender er udskiftet, og det gamle tag er erstattet med et flot listetækket paptag. Dette er kun en del af de renoveringer, sælger har udført fra 2016 og frem.

Villaen indeholder
Velkommen indenfor i denne 197 m² store og lyse etplansvilla, som indeholder en forældreafdeling med et rummeligt soveværelse med direkte adgang til walk-in-closet og et dejligt stort forældrebadeværelse med ekstra stor bruseniche med glasvæg, væghængt toilet og corianbordplade med dobbeltvask. Villaen rummer derudover tre gode værelser med trægulv og vinduer i værelsernes fulde bredde, et lækkert gæste-/børnebadeværelse med flot materialevalg, som går igen i villaens rummelige bryggers med masser af skabsplads, gulvvarme og nye installationer.

Villaens leverum og familiens samlingssted er et lyst og lækkert køkken-alrum og en stue med store vinduespartier, dobbeltfløjet terrassedør, trægulv og muret pejseindsats, som naturligt opdeler rummet. Herfra er der adgang til den enestående anlagte terrasse. Hvis vejret ikke tillader udendørs ophold, kan den fantastiske udsigt til Bangsboskoven samt krondyrene og hestene, der går i bakken, nydes både fra alrummet og stuen. Den samme udsigt gør sig gældende fra alle værelser i huset. Gæsterne kan tages imod i den store og rummelige entré med trægulv.

Ideel beliggenhed for hele familien
Villaens beliggenhed er helt i top! Børnene kan cykle til skole på blot tre minutter, og indenfor 1 km er der pasningsmuligheder for de helt små børn, hvilket gør hverdagen nem og bekvem. Familien kan nyde en lækker frokost i den hyggelige Restaurant Møllehuset, som ligger i Bangsboskoven kun 500 meter væk. Bangsboskoven tilbyder rig mulighed for at nyde naturen med skønne gåture, mountainbiketure eller motionsløb.

Udover den fantastiske natur byder området på mange andre faciliteter. Bangsbo Botaniske Have er lige i nærheden, hvor I kan nyde smukke blomster og rolige omgivelser. Frederikshavn Isstadion er også tæt på, perfekt til skøjteløb og ishockeyentusiaster. Derudover er der dagligvarebutikker i nærheden, så I nemt kan klare de daglige indkøb. Villaen ligger desuden i kort afstand fra hovedvejen til Aalborg, hvilket gør pendling let og bekvemt for dem, der arbejder i byen eller ønsker at nyde Aalborgs mange tilbud.

Kontakt os for at opleve denne skønne villa, der rummer alt, hvad en børnefamilie kan ønske sig!

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Skovbrynet 25, Frederikshavn
Sag: 220524-2

Kontantpris 3.695.000
Ejerudgifter pr. mdr2.624
Boligareal m2197
Udhus m220
Garage areal m228
Bebygget areal m2 197
Grundareal m2 863
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1973
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter21.065 / 16.659
Udbetaling185.000
Ejerudgifter pr. mdr2.624

Boligen er set gange2049

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skovbrynet 25, Frederikshavn - 220524-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Golfsvinget 12
Frederikshavn
Kontantpris3.795.000
Boligareal m2277
Vangensvej 9, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris3.695.000
Boligareal m2251
Møllehus Alle 26
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2319
Golfvej 74
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2191
Lillevej 4, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2218
Sæbyvej 109B
Frederikshavn
Kontantpris4.150.000
Boligareal m2183