menu

Rækkehus med et disponibelt areal på ialt 138 m²

Beliggende tæt på bl.a. indkøb og med under 1 km. til centrum af Frederikshavn finder du dette rækkehus som er med et disponibelt areal på i alt 138 m².

Grunden er på kun 339 m² og er med en vestvendt have med græsplæne og vestvendt terrasse. I bunden af haven ligger der et par ændre udhuse.

Rækkehuset opført i 1954 og med boligareal 69 m² + en højloftet kælder ligeledes på 69 m².

Rækkehuset indeholder: Forgang med nedgang til kælder - Kombineret spise- og opholdsstue - Gæstetoilet med hvide fliser på gulv og vægge - Mellemgang med direkte adgang til køkken - Mindre men fint funktionelt køkken med keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine (delvis defekt) og køleskab - Soveværelse.

Kælder indeholder: Godt værelse (ikke godkendt til boligareal) - Stort værelse med skabe (ikke godkendt til boligareal) - Badeværelse med hvide klinker på gulv og vægge - Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, bord med vask samt udgang til vestvendt flisebelagt terrasse..

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Svanholmsvej 37, Frederikshavn
Sag: 160821-1

Boligareal m269
Kælderareal m269
Bebygget areal m2 69
Grundareal m2 339
Etager1
Antal værelser1
Antal stuer1
Byggeår1954
Energiklasse

Boligen er set gange4471

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Svanholmsvej 37, Frederikshavn - 160821-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau