menu

En fantastisk villa som på mange områder er ud over det sædvandlige!

Vi har hermed fornøjelsen af at udbyde denne usædvanlig velholdte og indflytningsklare villa, som er ideel til den fx pladskrævende og ikke mindst kvalitetsbevidste familie.

Villaen er super attraktivt beliggende i den sydlige del af Frederikshavn - tæt på bl.a. Bangsbostrand Skole, skovbørnehave, Frederikshavn Isstadion, sportsplads, indkøbsmuligheder samt den ca. 100 ha. store Bangsbo Skov hvori I bl.a. finder Bangsbo Botanisk Have, Restaurant Møllehuset, indhegnet dyrehave, naturlegeplads.

Særligt ved villaen kan fremhæves: Eksklusivt skibsplankegulv i soveværelse og i børne-/ungdomsafdelingen - 3 badeværelser som alle udført med ensartede kvalitetsmaterialer - 319 m2 boligareal - 84 m2 højloftet kælderareal i boligstandard – Ca. 300 m2 flisebelagte gang- og terrassearealer – Loftrum isoleret med ca. 400 mm – Undtaget i pejsestuen er vinduerne energiruder i træ/aluramme (Valfac) - Gennemrenoveret og tilbygget af den nuværende ejer i årene 2007 til 2009 - Masser af p-plads på den 1.373 store grund - Masser af opbevarings plads i carport- og udhusarealer.

Villaen indeholder: Entre med skydelåger - Opholds-/pejsestue med klinkegulv samt brændeovnsindsats - Stort lækkert køkken/(2 delt)alrum med trægulv og udgang til en lukket og helt ugeneret gårdhave - Opholdsstue med halvmur til alrum - Bryggers med klinkegulv med gulvvarme, bord med vask og godt med skabe - Fordelingsgang med brændeovnsindsats, trægulv samt nedgang til kælder og via 4 trappetrin opgang til børne-/ungdomsafdeling - Stort soveværelse i forskudt plan med gulvvarme og med skydelåger til walk-in-closet samt direkte indgang til badeværelse - Ekstraordinært stort lækkert badeværelse med bruseniche med 2 glaslåger, klinkegulv med gulvvarme, vask med 2 håndvaskarmaturer, håndklædetørre, væghængt toilet samt nedsænket spabad fra Royal Bad & Spa .

Børne-/ungdomsafdeling indeholder: 3 store børneværelse med gulvvarme og alle med eget walk-in-closet ligeledes med gulvvarme - Badeværelse med dobbelt håndvask, klinkegulv med gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet og håndklædetørre - Fordelingsgang med gulvvarme.

Kælder, som er i boligstandard, indeholder: Gildestue med klinkegulv med gulvvarme, muret barafsnit med vask, køleskab og opvaskemaskine. Fra gildestuen er der udgang til en helt enestående forsænket og flisebelagt terrasse. Fra terrassen er der trappe op til villaens øvrige flisebelagte terrasse- og gangarealer - Lækkert badeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme og væghængt toilet - Opbevarings rum - Fordelingsgang med udgang til kælderhals.

Fra villaen tager det i bil desuden ingen tid at nå Europavejen, og videre herfra er der kun cirka 35 minutters kørsel til Aalborg.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Møllehus Alle 26, Frederikshavn
Sag: 040822--

Kontantpris 4.195.000
Ejerudgifter pr. mdr3.212
Boligareal m2319
Erhvervsareal m239
Kælderareal m284
Carport areal m242
Bebygget areal m2 319
Grundareal m2 1373
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1961
Ombygget2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter24.462 / 19.529
Udbetaling210.000
Ejerudgifter pr. mdr3.212

Boligen er set gange2010

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Møllehus Alle 26, Frederikshavn - 040822--

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Golfsvinget 12
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2277
Tronderupvej 34, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.195.000
Boligareal m2173
Vangensvej 9, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris3.900.000
Boligareal m2271