menu

Fritidshus med skrå havudsigt - belig. i 2. række til klitterne til Bratten Strand

Sommerhuset på Engsigen 20 er beliggende på en 3.152 m² (heraf vejareal 651 m²) stor skøn grund beliggende med kun ca. 300 meter til den skønne badestrand med klitter og hvidt strandsand. Boligarealet er på 87 m² + en 19 m² udestue som er opført i boligstandard - alt opvarmes via 4 varmepumper, brændeovn og elvarme

På grunden finder I desuden brændeskur, legeskur og redskabsskur og ikke mindst en 104 m² fritliggende udhus/dobbelt garagebygning med dobbelt murstens vægge. I den sydlige ende af garagen er der indrettet bryggers med vask og bord og skabe, badeværelse med bruseniche, 2 store disponibelt rum. Herudover får I glæde af et flot haveanlæg med bede og græsarealer samt en helt lukket og ugeneret gårdhave hvor udelivet sommerdage nydes i fulde drag - her får I ro og fred, masser af plads til både havemøbler, solsenge og ikke mindst masser af plads til at grille sammen med venner og/eller familie.

Fritidshuset fremstår i en meget fin stand og indeholder: Forstue (er reg. som udestue) med klinkegulv - Mellemgang - Kontor - Badeværelse med bord og bruseniche samt klinkegulv med el-gulvvarme - Køkken med masser af skabe - Værelse - Soveværelse - Kombineret opholds- og spisestue med bl.a. brændeovn og udgang til træterrasse, hvoraf ca. 10 m² er overdækket - Dobbelt fransk dør til opholdsstue med trægulv og udgang til haven og de flisebelagte terrassearealer. Der er markise på den nordvestvendte terrasse.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand. Ved købmanden kan du bl.a. forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød, m.v. og her er der også anlagt en fin legeplads. I sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby, som 365discount i Elling nås i bil på ca. 10 minutter.

Ud over at anvende fritidshuset på traditionel vis kan det, når I opfylder vilkårene, også fint benyttes som helårsbolig hvilket den nuværende ejer pt. gør. Fritidshuset er ikke udlejet og møbler, inventar og service medfølger efter nærmere aftale.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Engsigen 20, Bratten, Jerup
Sag: 220324-1

Kontantpris 2.495.000
Ejerudgifter pr. mdr1.874
Boligareal m287
Udhus m256
Garage areal m248
Bebygget areal m2 106
Grundareal m2 3152
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1977
Ombygget2006

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter14.536 / 11.447
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr1.874

Boligen er set gange1011

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Engsigen 20, Bratten, Jerup - 220324-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau