menu

Skøn villa på 157 m² tæt på bl.a. skole og indkøbsmuligheder

Efter at have boet ca. 30 år på Jørgen Brønlunds Vej har sælger nu valgt at sætte deres vidunderlige villa til salg. Villaen er med et velindrettet boligareal på 157 m² og herudover får I fornøjelsen af 16 m² carport, 20 m² udhus, et orangeri/pavillon/drivhus.

I umiddelbar nærhed finder I tennis- og padelbaner ligesom der ikke er langt til bl.a. Nordstjerneskolen, dagligvarebutik m.v.

Grunden er på 721 m² og er udlagt med en god bred indkørsel med plads til flere biler og en elektrisk svingport samt et pragtfuldt og flisebelagt gårdhave miljø inddelt i 2 zoner, hvor der som regel altid kan findes en sol- eller skyggekrog og ly for vind og vejr.

Igennem alle årene er villaen blevet vedligeholdt ligesom der er sket store moderniseringer og forbedringer såvel udvendigt som indvendigt. Udvendigt er taget blevet udskiftet til et flot listetækket pap tag som står i flot kontrast til den hvide vandskuret facade. I forbindelse med tagudskiftningen blev tagrender udskiftet ligesom der blev efterisoleret på loftet. Herudover er flisebelægningen i indkørsel og gårdhave blevet fornyet og gavle og udhæng er nu i vedligeholdelsesfrie materialer.

Indvendigt er bl.a. begge badeværelser blevet flot moderniseret og gulvbelægning er udskiftet til henholdsvis klinkegulve og trægulve, på nær i soveværelset er lofterne udskiftet ligesom køkkenet igennem årene er udskiftet og senest har sælger fået monteret inventar fra Hanstholm Køkken, hvor indbygningsovnen er placeret.

Villaen indeholder: Lækkert køkkenalrum med klinkegulv med gulvvarme i køkkensektionen og skibsplankegulv i alrumsdelen.~ På granitbordpladen er der monteret en smart svævende glas bordplade hvor morgenkaffen fx kan nydes eller hvor børnene kan lave lektier - Kombineret spise- og opholdsstue med Timberland skibsplankegulv, skønt lysindfald fra vinduespartierne samt dobbelt fransk dør til alrum - Soveværelse med skydedørsgarderobe og skibsplankegulv - Walk-in-closet med direkte indgang til badeværelse og udgang til lille flisebelagt terrasse - Lækkert badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, bruseniche, Steinberg badekar og inventar fra Hanstholm Køkken - Stort børneværelse på ca. 15 m², skydedørsgarderobe og trægulv - Børneværelse med skydedørsgarderobe og trægulv - Gæste-/børnebadeværelse med klinkegulv med gulvvarme og bruseniche med glaslåger - Bryggers med klinkegulv, bord med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggers er der udgang til den store flisebelagte gårdhave - Entre med klinkegulv.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Jørgen Brønlunds Vej 16, Frederikshavn
Sag: 290324-1

Kontantpris 2.175.000
Ejerudgifter pr. mdr1.762
Boligareal m2157
Udhus m220
Carport areal m216
Bebygget areal m2 157
Grundareal m2 721
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1975
Ombygget1997
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter12.429 / 9.828
Udbetaling110.000
Ejerudgifter pr. mdr1.762

Boligen er set gange1894

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Jørgen Brønlunds Vej 16, Frederikshavn - 290324-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Skyttevej 7
Frederikshavn
Kontantpris1.750.000
Boligareal m2136
Birkekrogen 12
Frederikshavn
Kontantpris1.695.000
Boligareal m2166
Grundtvigsvej 1A, Elling
Frederikshavn
Kontantpris1.695.000
Boligareal m2179
Holmsmindevej 4, Vogn
Sindal
Kontantpris2.450.000
Boligareal m2363