menu

Ravnshøj - Vidunderlig UDSIGTS villa opført i 2018

UDSIGTEN fås ikke bedre i Ravnshøj!

Beliggende på en af de absolut bedste udsigtsgrunde i området og ca. 30 meter over havets overflade, udbydes nu denne fantastiske udsigtsvilla til salg.

Hvad enten I er inden- eller udenfor, kan I året rundt fra første række og så langt øjet rækker nyde den betagende udsigt over det flotte, kuperede og varierede naturlandskab, som gennemskæres af Åsted Å. Udsigten er mod fredet område, så den er varig. Der er desuden et rigt dyreliv helt op til grunden/skel med bl.a. heste og rådyr.
Villaen er opført i 2018 i en moderne funkisstil og tilbyder et velindrettet boligareal på 141 m². Herudover får I glæde af en carport på 22 m² hvorfra der er direkte indgang til bryggerset, et udhus på 10 m² samt et praktisk overdækket indgangsparti på 6 m².

Ejendommen kræver et absolut minimum af udvendig bygningsvedligeholdelse. Vinduerne er træ/alu fra Rationel, og der er ingen gavle eller udhæng, der skal males. Fritiden kan derfor bruges på at nyde udelivet og den enestående udsigt fra den sydvestvendte terrasse, hvor der er rigelig plads til havemøbler og solsenge.

Indvendigt er der gulvvarme overalt, og samme flotte klinkegulv går igennem alle opholdsrum. Inventaret i køkken, bryggers og på begge badeværelser er fra Kvik, og farve- og materialevalgene er smagfuldt afstemt efter hinanden.

Villaen er udstyret med et Nilan ventilationsanlæg med varmegenvinding og indeholder følgende: Køkken med stilrent køkken med hvide grebsfrie fronter og alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkensektionen er der terrassedør til udsigtsterrassen - Alrum med masser af lysindfald og udsigt fra det store gulv-til-loft vinduesparti med dobbelt terrassedør - Opholdsstue med 2 gulv-til-loft vinduespartier hvorigennem udsigten og lyset suges ind - Soveværelse med skydedørsgarderobe, terrassedør og direkte indgang til badeværelse - Lækkert badeværelse med væghængt toilet og bruseniche - 3 gode børneværelser med skabe - Entre - Bryggers med bord med vask og vaskesøjle samt udgang til carport.

Villaen er tip top isoleret og opvarmes via en luft-til-vand varmepumpe. Sidste års samlede el-forbrug til opvarmning, forbrugs-el og opladning af hybrid bil var 6.389 kWh.

Ravnshøj ligger ca. 6 km vest for Frederikshavn og har mange børnefamilier, ca. 200 husstande, et aktivt foreningsliv og et godt sammenhold i hele byen. Der er flere mindre virksomheder i byen og ikke mindst Kiosken i Ravnshøj på Hjørringvej. Byen har desuden en skole, SFO, vuggestue, børnehave, en velfungerende idrætsforening med flere sportsmuligheder, idrætshal, fodboldbaner samt en multibane. Derudover er der stisystemer og viadukt, så den store vej ikke skal krydses - trygt og nemt at være barn og forældre i byen.

Frederikshavn ligger ca. 7 km. øst for Ravnshøj, og der er cykelsti hele vejen dertil.

UDSIGTEN fås ikke bedre – velkommen til jeres nye hjem i Ravnshøj!

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Hanetoften 60, Ravnshøj, Frederikshavn
Sag: 230424-1

Kontantpris 2.395.000
Ejerudgifter pr. mdr1.522
Boligareal m2141
Udhus m210
Carport areal m222
Bebygget areal m2 141
Grundareal m2 700
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2018
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter13.657 / 10.799
Udbetaling120.000
Ejerudgifter pr. mdr1.522

Boligen er set gange1843

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hanetoften 60, Ravnshøj, Frederikshavn - 230424-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Bakkevej 4, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.795.000
Boligareal m2187
Holmsmindevej 4, Vogn
Sindal
Kontantpris2.450.000
Boligareal m2363
Vigen 1
Frederikshavn
Kontantpris2.795.000
Boligareal m2191
Jørgen Brønlunds Vej 16
Frederikshavn
Kontantpris2.175.000
Boligareal m2157
Lars Pilgårds Vej 8
Frederikshavn
Kontantpris2.695.000
Boligareal m2155
Mellergårdsvej 7
Frederikshavn
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2259