menu

Skøn 1 plans villa med unik panorama udsigt til vand, by og skov

Det er ikke bare et hus - det er livskvalitet.

Går I med en drøm om at kunne følge med i årstidernes skiften, livet i byen og på vandet fra jeres egen stue? Så har i muligheden fra denne skønne villa, som er beliggende med ugeneret udsigt til både skov, by og havet, hvor der er mulighed for at se helt fra Skagen til Læsø. Villaen, som er på hele 224 m² i 1 plan, er højt beliggende for enden af stille og børnevenlig villavej i Kilden.

Villaen fremstår særdeles velholdt og energioptimeret, med bl.a. nyere varmepumpe og solceller på den lukrative nettomålerordning, og har fået energimærkekarakteren A2010.

Grunden er på 1.199 m², og er anlagt med stor græsplæne, flisebelagt terrasse med panorama udsigt over byen og vandet, samt en hyggelig overdækket gårdhave, hvor der er rig mulighed for at nyde de lune aftener, også selvom det skulle regne. Der er mulighed for at nyde solens stråler hele dagen, da der er terrasseareal både mod øst, syd og vest. Endvidere finder I en fin carport med adgang til et værkstedet, som er enhver handymans drøm, da der er godt med plads og god varme fra varmepumpen, som står placeret her. Fra grunden er der en sti ned til skoven, så der er nem adgang til en gå- eller løbetur i den smukke natur.

Villaen indeholder: Entré - Fordelingsgang - Stort soveværelse med god skabsplads og udgang til overdækket gårdhave - Gæstebadeværelse med bruseniche - Badeværelse med gulvvarme, badekar, bruseniche og adgang til sauna - 2 værelser med skabe - Hyggelig forstue med brændeovn og udgang til gårdhave - Spisestue med karnap, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen og havet - Stue med samme skønne udsigt og udgang til terrasse - Køkken med spiseplads, hvorfra udsigten også kan nydes - Stort kontor - Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og udgang til stort værksted.

En villa med en udsigt udover det sædvanlige, og som virkelig skal opleves - Ring 98434300 for en fremvisning af denne skønne bolig.

Anja Hansen
Kontakt:
Anja Hansen

Orionvej 30, Kilden, Frederikshavn
Sag: 040220-1

Kontantpris 4.595.000
Ejerudgifter pr. mdr3.447
Boligareal m2224
Udhus m251
Carport areal m237
Bebygget areal m2 224
Grundareal m2 1199
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer3
Byggeår1973
Ombygget1996
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter19.042 / 16.568
Udbetaling230.000
Ejerudgifter pr. mdr3.447

Boligen er set gange5543

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Orionvej 30, Kilden, Frederikshavn - 040220-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Golfvej 50
Frederikshavn
Kontantpris4.500.000
Boligareal m2248
Tronderupvej 20, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.295.000
Boligareal m2178