menu

Imponerende murermestervilla beliggende på en 1.400 m² grund

Beliggende på en 1.400 m² stor dejlig grund med en vidunderlig vestvendt have, som særligt om sommeren skaber det perfekte frirum til at opsamle fornyet energi og ikke mindst nyde de lange sommerdage og lune aftner med familien eller vennerne.

Uanset om I vælger at opholde jer på den flisebelagte hævet terrasse eller I er på en af terrasserne nede i have niveau vil I kunne finde læ for vinden og selvfølgelig samtidig glæde jer over den smukke have med stensætninger, gamle træer, buske og planter.

Køber får fornøjelsen af et boligareal på hele 234 m² + en god og lys kælder på 142 m² og med sine mange dejlige kvadratmeter vil villaen være ideel til den pladskrævende og/eller sammenbragte familie som bl.a. ønsker at bo i kort afstand til centrum, Palmestranden, ro- og kajakklub, lystbådehavn, indkøbsmuligheder m.v.

Villaen er, af en tømrermester, opført i 50´erne i røde Flensborg sten og med en markant tagkonstruktion belagt med røde teglsten. Den nuværende ejer overtog villaen i 1997 og har siden, med respekt for husets sjæl, opdateret villaen således den i dag opfylder en moderne families krav.

Villaen indeholder: Entre med travertin gulv - Fordelingsgang med egetræsgulv - Lækkert badeværelse med badekar, håndklædetører og travertin gulv - Køkken/alrum indrettet med et eksklusivt, smukt og stilrent køkken fra Boform. De grebsfrie køkkenfronter er ligesom gulvet i egetræ. Køkkenøen er med vask og integreret opvaskemaskine og har samtidig plads til 2 barstole. Køkkenet rummer alt i hårde hvidevarer herunder bl.a. Amerikaner køleskab og indbygget kaffemaskine fra Miele. Fra alrum er der udgang til en skøn flisebelagt terrasse, hvorfra den smukke have kan nydes - Opholdsstue med det originale trægulv, stukloft og udgang til terrasse - Tv stue med det originale trægulv, stukloft og dobbelt original glasskydedør indtil opholdsstue - Kontor/værelse - Aflukket trapperum med trappe til såvel 1. sal som kælder.

1. sal: Stort soveværelse med trægulv - 3 store børneværelser med trægulv - Badeværelse med bruseniche med glaslåge, væghængt toilet, klinkegulv med gulvvarme og et tidløst badeværelsesmøbel med en helstøbt Corian bordplade med vask - Lille fordelingsgang som giver adgang til de 2 af børneværelserne.

Kælder indeholder: Stort lyst disponibelt rum med klinkegulv med gulvvarme og ideelt til fx legerum, aktivitetsrum m.v. - Fordelingsgang med klinkegulv med gulvvarme og udgang til kælderhals - Bryggers med klinkegulv, masser af bordplads samt bruseniche med glaslåge - Godt disponibelt opbevaringsrum - Badeværelse med bruseniche og direkte adgang til sauna - Grovkøkken med bord med vask - Viktualierum/vinkælder.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Overlæge Ottosens Vej 5, Frederikshavn
Sag: 281119-1

Kontantpris 3.395.000
Ejerudgifter pr. mdr2.733
Boligareal m2234
Kælderareal m2142
Garage areal m233
Bebygget areal m2 142
Grundareal m2 1400
Etager3
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår1952
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter19.811 / 15.816
Udbetaling170.000
Ejerudgifter pr. mdr2.733

Boligen er set gange3222

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Overlæge Ottosens Vej 5, Frederikshavn - 281119-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Bakkevej 4, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.995.000
Boligareal m2187
Strandager 6
Sæby
Kontantpris3.295.000
Boligareal m2168
Mellergårdsvej 7
Frederikshavn
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2259