menu

Bo hvor skov, sø og dyreliv glider naturligt sammen i en smuk helhed.

Er I på udkig efter en landejendom med et stuehus med masser af dejlig plads så har I nu mulighed for at erhverve Slustrupvej 40.

Ejendommen er beliggende kun ca. 14 km. sydvest fra Frederikshavn og er med et tilhørende jordtilliggende på ca. 13,7 ha. som omkredser ejendommen.

Boligarealet er på 200 m² og herudover får I en rigtig god og højtloftet kælder på 120 m².~ Stuehusets røde tegltag er fra ca. 2008 og fra samme år har sælger fået nyt stokerfyr og en ny 3-kammer tank og afløbsforholdene er således i orden.

Den øvrige bygningsmasse består af et passende antal m² på ialt 391 m², hvori der pt. er indrettet lade, maskinhus, garage m.v. og som iøvrigt fremstår i en usædvandelig god stand.

Taget på udhuset er et kun ca. 5 år gl. ståltag hvorpå der på sydsiden er monteret et solvarmeanlæg til produktion af brugsvand og som samtidig er tilsluttet varmeanlægget.

For jægeren, den hesteinteresserede eller for den som blot vil bevæge sig ud i naturen og opleve bl.a. krondyr, hjorte og meget andet vildt på tætteste hold er ejendommen helt perfekt.

Ejendommen vil også være særdeles velegnet til en som har brug for lageropbevaring eller til forskellige former for selvstændig virksomhed.

Stuehuset indeholder: Hall med klinkegulv og trappe til 1. sal – Dobbelt stue med udgang til stor sydvendt hævet terrasse – Stort alrum med brændeovn og muret bue til køkken – Stort soveværelse – Nydeligt køkken – Badeværelse med klinkegulv med gulvvarme og bruseniche.

1. sal indeholder: 5 gode børneværelser – Stort rapos som nemt kan laves til et børneværelse eller badeværelse idet installationerne er forberedt hertil.

Kælder indeholder: Stort bryggers med klinkegulv med gulvvarme samt bord med vask – Spisekammer – Stort disponibelt rum med masser af skabe og skuffer – Opbevaringsrum – Fyrrum med både stoker og oliefyr – Sadelrum med gulvvarme og udgang - Værksted.

Sælger modtager pt. årligt ca. kr. 20.000,00 i økologisk arealtilskud (4 år tilbage) samt ca. kr. 15.000,00 i landbrugsstøtte.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Slustrupvej 40, Frederikshavn
Sag: 250119-1

Kontantpris 2.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.261
Boligareal m2200
Erhvervsareal m2391
Kælderareal m2120
Bebygget areal m2 120
Grundareal m2 137910
Etager1
Antal værelser6
Antal stuer2
Byggeår1959
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter12.218 / 10.741
Udbetaling150.000
Ejerudgifter pr. mdr2.261

Boligen er set gange2053

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Slustrupvej 40, Frederikshavn - 250119-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau