menu

En perle med direkte adgang til stranden og vandet

I første række helt ned til vandet ved Sulbæk finder I denne skønne og enestående ejendom til salg. Ejendommen er beliggende på stor grund på lige over 1 HA, lige ned til og med stiadgang til en skøn badestrand. Grunden er delvis holdt som naturgrund med små stier og flere hyggekroge, så der er rig mulighed for at nyde både solen og den fantastiske udsigt flere steder på grunden. Endvidere finder I en hyggelig gårdhave med en utrolig flot anlagt terrasse.

Velkommen indenfor i denne skønne ejendom, som er blevet totalrenoveret i 2004/2005, og som indeholder: Skøn entré med trappe til 1. sal, hyggelig vinkelstue med og udgang til terrasse, køkkenalrum med Biga køkken med flot betonbordplade, endvidere er der god spiseplads og udgang til vestvendt terrasse, godt værelse, badeværelse med bruseniche, samt dejligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Hele underetagen er med gulvvarme og flot hvidpigmenteret askegulv eller lyse klinker, som giver ejendommen et rigtig godt og lyst helhedsindtryk.

1. salen indeholder: God repos med skabe og opbevaringsplads, hyggeligt soveværelse med skøn udsigt til vandet, badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme, samt et stort værelse. Her er det flotte hvidpigmenteret askegulv og de lyse klinker videreført.

Til ejendommen findes stadig en stor udhusbygning på hele 188 m², hvor der både er værksted, godt med opbevaringsplads, teknikrum hvor jordvarmeanlægget står, samt nyrenoveret og isoleret rum.

En ejendom i absolut særklasse, som bestemt skal opleves!

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Strandhusevej 15, Sulbæk, Frederikshavn
Sag: 230919-1

Boligareal m2187
Udhus m2188
Bebygget areal m2 113
Grundareal m2 10755
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1914
Ombygget2004
Energiklasse

Boligen er set gange6730

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Strandhusevej 15, Sulbæk, Frederikshavn - 230919-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Orionvej 30, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.595.000
Boligareal m2224
Tronderupvej 20, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.295.000
Boligareal m2178
Tronderupvej 28, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.695.000
Boligareal m2241