menu

Indflytningsklar ejendom med mulighed for HESTEHOLD og JAGT

Har I en drøm om at bo på landet, med plads til at have et par heste gående og evt. gå på jagt - så har I muligheden lige her. Denne skønne ejendom er beliggende helt ugeneret, så der er virkelig mulighed for at geare ned og komme væk fra byens stress og larm, og alligevel har I kun 15 min. i bil ind til Frederikshavn, og der er rigtig gode busforbindelser, samt skolebus til Ravnshøj skole.

Jf. energimærket er den beregnede udgift til opvarmning af de 238 m² KUN kr. 14.905, hvilket bl.a. skyldes det kun ca. 7 år gamle jordvarmeanlæg, ejendommen er hulmursisoleret samt at vinduer og døre er udskiftet for ca. 10 år siden. De kloakmæssige forhold er også up-to-date idet nedsivningsanlægget er blevet udskiftet.

Ejendommen er trukket godt væk fra vejen, og er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til marker og skov så langt øjet rækker. Dele af den tilhørende jord er beliggende ved siden af ejendommen, så det er nemt hvis man gerne vil have et par heste gående. Til ejendommen findes flere gode udhusbygninger, som bl.a. er indrettet med viktualierum, 2 hestebokse, værksted og masser af opbevaringsplads. Endvidere finder I det hyggeligste flisebelagte orangeri med synlige bjælker og udgang til delvist overdækket terrasse via stor skydedør.

Ejendommen, som løbende er moderniseret, og fremstår i rigtig god stand, indeholder i stueplan: Bryggers med masser af skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler - Badeværelse fra ca. 2009 med klinkegulv med gulvvarme, væghængt toilet og bruseniche, teknikrum - Hyggeligt køkken fra 2015 med gulvvarme og direkte indgang til dejlig spisestue - Spisestue med trægulv - Entré - Værelse/kontor - Stor god opholdsstue med brændeovn, trægulv samt udgang til skøn ugeneret terrasse hvor freden og roen og ikke mindst udsigten til naturen kan nydes - Dejligt soveværelse med god skabsplads og direkte indgang til lyst og lækkert badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

1. sal, som har samme flotte gennemgående trægulve samt synlige hanebånd, indeholder: Stor hyggelig repos med mange anvendelsesmuligheder men som på nuværende tidspunkt anvendes som kontor - 2 gode værelser med walk-in-closet - Hyggelig stue (kan også anvendes som soveværelse) med en uspoleret udsigt til marker og skov.

En helt fantastisk og indflytningsklar ejendom, som er beliggende i de skønneste naturomgivelser og hvor der for den jagtinteresserede er der en rigtigt gode jagtmuligheder.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Rydalvej 15, Rydal v/Åsted, Frederikshavn
Sag: 181119-1

Kontantpris 2.750.000
Ejerudgifter pr. mdr2.854
Boligareal m2238
Kælderareal m27
Bebygget areal m2 140
Grundareal m2 97544
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1923
Ombygget1978
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter11.321 / 9.847
Udbetaling140.000
Ejerudgifter pr. mdr2.854

Boligen er set gange5156

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Rydalvej 15, Rydal v/Åsted, Frederikshavn - 181119-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Råsigvej 58
Frederikshavn
Kontantpris2.295.000
Boligareal m2224