menu

Indflytningsklar ejerlejlighed lige i hjertet af Frederikshavn

Beliggende i markant hjørneejendom lige i hjertet af Frederikshavn og ved det smukke område ved Frederikshavn Kirke udbydes nu denne fantastisk flotte ejerlejlighed til salg.

Beliggenheden bliver ikke mere central idet Frederikshavns nye flotte gågade blot ligger lige rundt hjørnet. På ingen tid har du således mulighed for at handle i de mange detail- og specialbutikker som gågaden frister med. Har du brug for offentlig transport kan tog- og busstation nås på under 2 minutter og skal du i bil i nord- eller sydgående retning er du hurtigt på E-45.

Hovedejendommen, hvori lejligheden er beliggende, er opført i 1937 i gule flensburgsten og tegnet af arkitekt Ejnar Packness som også bl.a. har tegnet det oprindelige Svinkløv Badehotel.

I løbet af 2019 er lejligheden blevet gennemmoderniseret og den fremstår derfor 100% indflytningsklar. I forbindelse med renoveringen har sælger udelukkende benyttet danske autoriserede håndværkere og renoveringen omfatter bl.a. nye lydisolerede trævinduer fra det danske firma Outrup, nyt køkken, nyt badeværelse, ny VVS-installation, nyt el. Lofterne er fuldspartlede gipslofter og i køkken og badeværelse er de monteret med indbygningsspots med LED. Alle vægge er renset i bund og efterfølgende spartlet og malerbehandlet.

Ejerlejligheden indeholder: Præsentabel fordelingsgang med skabe - Nyt flot køkken bl.a. med 40 mm massiv træbordplade, led-belysning, store overskabe og en fin lille spiseplads - Lækkert badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, væghængt toilet, bruseniche med glaslåge samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler - Dejligt soveværelse med trægulv, skabe og udgang til såvel en sydvendt altan som en østvendt altan. Fra den østvendte altan har man det smukkeste kig mod Frederikshavn Kirke som blev indviet i 1892 og bygget af arkitekt Vilhelm Ahlmann i romansk stil - Pragtfuld opholdsstue med et flot sildeben parketgulv, åben pejs og udgang til den østvendte altan - Spisestue med trægulv og dobbelt glasdør indtil opholdsstue - Gæsteværelse med trægulv og skabe.

Loftshøjden i lejligheden varierer fra ca. 2,65 meter til ca. 2,75 meter hvilket er medvirkende til at give en ekstra god rumfornemmelse.

Til lejligheden er der et kælderrum på ca. 19 kvadratmeter og der anvises en parkeringsplads.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kirkepladsen 2c, 1. th., Frederikshavn
Sag: 180820-1

Kontantpris 1.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.961
Boligareal m2130
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer2
Byggeår1937
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter8.076 / 7.096
Udbetaling100.000
Ejerudgifter pr. mdr2.961

Boligen er set gange3039

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kirkepladsen 2c, 1. th., Frederikshavn - 180820-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Nordre Skanse 43, 1. tv..
Frederikshavn
Kontantpris1.795.000
Boligareal m2164