menu

Landejendom med swimmingpool beliggende i naturskønne omgivelser

Har I en drøm om at bo på landet, med plads til f.eks. at have et par heste gående - så har I muligheden lige her. Denne skønne ejendom er beliggende helt ugeneret, så der er virkelig mulighed for at geare ned og komme væk fra byens stress og larm, og alligevel har I kun ca. 15 min. i bil ind til Frederikshavn, og der er gode busforbindelser, samt skolebus til Ravnshøj skole i gåafstand fra ejendommen.

Ejendommen er trukket godt væk fra vejen, og er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til marker og skov så langt øjet rækker. Den tilhørende jord på ca. 1 ha. er beliggende omkring ejendommen, så det er nemt hvis man f.eks. gerne vil have et par heste gående. Til ejendommen findes der flere gode udhusbygninger på sammenlagt 721 m2, som bl.a. benyttes til garage, gildesal, værksted, opbevaring, maskinhus og brændeopbevaring. Endvidere er der på den sydvendte terrasse, stor swimmingpool (dug og kanter skal skiftes) som delvist kan opvarmes ved hjælp af ejendommens halmfyr. Fra terrassen og swimmingpoolen er der en helt fantastisk udsigt til skov og marker.

Stuehuset har et boligareal på 226 m2 og indeholder: Entré med trappe til 1. sal og god plads til garderobe, badeværelse fra 2019 med bruseniche og gulvvarme, køkken med spiseplads i åben forbindelse til opholdsstue med brændeovn (loftshøjde ca. 180 cm), værelse/kontor, spisestue, værelse, havestue/hobbyrum med udgang til gårdhaven, soveværelse og endnu en god stor kombineret opholds- og spisestue med udgang til den sydvendte terrasse med swimmingpool.

1. sal indeholder: Mindre repos, stort værelse/opholdsrum med udgang til sydvendt altan hvorfra der særdeles skøn udsigt, indgang til loftrum hvor der er god opbevaringsplads.

Stuehuset har i 2018 fået lagt nye tagplader.

En charmerende ejendom som er beliggende i naturskønne omgivelser ikke langt fra både skov og by - bestemt er besøg værd.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Lendumvej 69, Åsted, Frederikshavn
Sag: 160120-1

Boligareal m2226
Udhus m218
Garage areal m215
Bebygget areal m2 187
Grundareal m2 10237
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer3
Byggeår1870
Ombygget1997
Energiklasse

Boligen er set gange6258

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lendumvej 69, Åsted, Frederikshavn - 160120-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau