menu

Lækkert renoveret Skagenshus beliggende på eftertragtet Østerbyvej

Lækkert renoveret Skagenshus beliggende på eftertragtet Østerbyvej
Dette hus ligger på den rigtige side af Østerbyvej med haven mod øst, syd og vest danner det rammen om et ren idyl og ugeneret dagen lang.
Huset fremstår helt i top og perfekt vedligeholdt - det er lige til at rykke ind i.

Skagenshuset indeholder: Entre med garderobe - Gang med udgang til lækker gårdhave - Badeværelse med bruseniche - Værelse med skabe, hems og loft til kip - Dejlig lys spisestue med 3 terrassedøre ud til gårdhaven - Opholdsstue med trappe til 1. sal og halvmur til Invita køkken - Depot/ viktualierum. Hele stueplan er med gulvvarme.

1. sal indeholder: Repos/ hyggestue i stor kvist mod Østerbyvej - Gavlværelse mod vest med skabe - Soveværelse mod syd med kvist med fransk altan med kig ned i haven samt walk in - Gavlværelse mod øst med flot kig ned af Østerbyvej med Vippefyret i horisonten - Badeværelse med spabad, gulvvarme, bruseniche. Hele 1. salen er med fyrplanker minus badeværelset.

Endvidere er der en nyere udhus bygning på 51 m² med to rigtig fine værelser, entre, badeværelse samt vaskerum med skydedørsskabe og vaskemaskine samt tørretumbler.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østerbyvej 12, Østerby, Skagen
Sag: 15612040

Boligareal m2149
Udhus m251
Bebygget areal m2 99
Grundareal m2 621
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1916
Energiklasse

Boligen er set gange6360

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvej 12, Østerby, Skagen - 15612040

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau