menu

Unik bolig med skøn udsigt til havet

Her er der tale om en bolig med unik beliggenhed. Her er man i kort afstand til Skagen Sønderstrand – Vippefyret – de små snoede veje i Østerby og ikke mindst den fantastiske udsigt over heden og havet.
I gå-afstand til den ene side ligger Skagen Centrum samt havnen, der byder på hyggelige detailbutikker og gode spisesteder, til den anden side ligger Grenen og flotte ruter i den rå natur.
Boligen er opført i 2006 med en god planløsning, hvor alle værelser er i stueetagen og husets opholdsrum er centreret til 1. salen, hvor man ligeledes finder den skønne udsigt samt de fantastiske sydøst- og nordvestvendte altaner.

Boligen har et boligareal på 115 m², der er indrettet med.: Entre/fordelingsgang med trappe til 1. sal samt smukt klinkegulv, badeværelse med bruseniche og formstøbt vask, værelse med skabe og udgang til sydøstvendt terrasse, værelse med skabe, soveværelse med skabe og udgang til sydøstvendt terrasse med flot kig til Det Hvide Fyr, badeværelse med bruseniche og indbygget vaskemaskine, tørretumbler m.m.

1. sal indeholder: Flot køkken/alrum med spiseplads, skøn altan samt stort 4 fags dørglasparti, som kan foldes sammen således, at køkkenet kommer til at fungere som en overdækket terrasse, hvorfra man helt ugenert kan nyde aftensolen/solnedgangen til fulde - Stueafdeling med udgang til dejlig sydøstvendt altan med flot udsigt til Det Hvide Fyr, Vippefyret, havet og byen.

Endvidere er der redskabsskur på ca. 6 m².

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Skagavej 2C, Østerby, Skagen
Sag: 15611921

Kontantpris 3.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.022
Boligareal m2115
Bebygget areal m2 58
Grundareal m2 107
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2006
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter17.081 / 14.612
Udbetaling200.000
Ejerudgifter pr. mdr2.022

Boligen er set gange1791

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skagavej 2C, Østerby, Skagen - 15611921

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau