menu

Lækker bolig midt i centrum med kun 1. min (45 m) til gågaden og 5 min. til havnen.

Lækker bolig midt i centrum med kun 1. min (45 m) til gågaden og 5 min. til havnen.

Ejerlejligheden er renoveret i 2012 med bl.a. køkken - badeværelse mv. og har et boligareal på 86 m².
Til lejligheden er der egen parkeringsplads og en helt unik 35m2 stor sydvestvendt tagterrasse, der ikke findes nogen andre steder midt i Skagen. Fra tagterrassen er der kig til tårnet på Skagen Kirke og hen til Kulturhuset.

Ejerlejligheden indeholder: Dejlig lys fælles opgang med muret trappe til stor repos, som deles af de 3 lejligheder – Entre med garderobe - Mellemgang med garderobe - Badeværelse med gulvvarme, bruseniche med glaslåge og nyere flot inventar med nedsænket vask – vaskemaskine Køkken med lille spiseplads og halvmur til stue/ alrum - 2 soveværelser med dobbeltsenge og specielt bygget skabsvæg til de skrå vægge – Skøn lyst kombineret ophold- og spisestue med udgang til en helt unik sydvestvendt tagterrasse. Lejligheden er rigtig god lydisoleret.
Ejerlejligheden er med skibsplankegulve med gummifuger, gips lofter, fuldt møbleret med møbler og service fra 2012, nyere varme/AC pumpe, alarm. ~

Lejligheden har et særdeles godt udlejnings potentiale, hvor ejer kan se frem til en lejeindtægt på ca. 90.000,- kr. om året.

Yderligere har lejligheden et uudnyttet potentiale: Uudnyttet loftsrum, som evt. kan udnyttes til hems og eller loft til kip derudover er der mulighed for at montere en lækker morgensol balkon med udgang fra køkkenet. ~

Ejerlejligheden er beliggende i en ejendom fra 1988, som er ombygget i 2003 og er bestående af 3 boliger og et erhvervslejemål - med en meget velfungerende ejerforening.

Her er lejligheden man ikke kan undvære, hvis man er til byliv udenfor døren og stadig mulighed for at trække sig tilbage i ro og fred.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Smøgen 5, Skagen
Sag: 15611574

Boligareal m2108
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1988
Ombygget2003
Energiklasse

Boligen er set gange4093

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Smøgen 5, Skagen - 15611574

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Kirkepladsen 2c, 1. th.
Frederikshavn
Kontantpris1.995.000
Boligareal m2130