menu

Skønt ”Skagenshus” i dejligt område i Gl. Skagen

I skønne Gl. Skagen, på en 1.572 m² stor grund, finder I dette velindrettede sommerhus med anneks, gode udenoms arealer samt ugenerte terrasser. Her er der rig mulighed for at sidde uforstyrret og nyde naturen samt de skønne sommerdage. Der er en god sammenhæng mellem sommerhuset og annekset, hvor der er en stor flisebelagt terrasse, som indbyder til mange dejlige stunder. Sommerhuset er beliggende blot få hundrede meter fra klitterne og stranden i et attraktivt område i Gl. Skagen, hvorfra der er gåafstand til Solnedgangspladsen, Sømærket samt Ruths Hotel.

Sommerhuset er opført i 1986 som et grundmuret ”Skagenshus” med rødt tegltag med blonder og pudsede murstensvægge både ude og inde. Sommerhuset har et boligareal på i alt 168 m², hvoraf de 79 m² er på stueplan og på 1. sal er der 52 m² at boltre sig på. Annekset har et boligareal 37 m², er opført i 1998 med træbeklædning og tegltag.

Sommerhuset indeholder: Entré med glasskydedør ind til stor hall med trappe til 1. sal – Badeværelse med gulvvarme og bruseniche – 2 værelser med skabe – Køkken med klinkegulv m. gulvvarme, spiseplads, brændeovn samt udgang til god flisebelagt terrasse – Bryggers med vask og god skabsplads.
1.sal er indrettet med: Stue med loft til kip, brændeovn og fransk altan – Soveværelse med loft til kip, skabe og fransk altan.
Annekset indeholder: Entré – Badeværelse med bruseniche samt vask i skabsarrangement – 2 værelser med skabe samt udgang til stor terrasse, som forbinder de to bygninger. Der er gulvvarme i hele annekset.

Kom og se nærmere på dette dejlige sommerhus, som har en god indretning, skønne terrasser og beliggenhed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Redningsvej 28, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611559

Kontantpris 6.195.000
Ejerudgifter pr. mdr5.065
Boligareal m2168
Bebygget areal m2 116
Grundareal m2 1572
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1986

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.143 / 22.288
Udbetaling310.000
Ejerudgifter pr. mdr5.065

Boligen er set gange4977

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Redningsvej 28, Gl. Skagen, Skagen - 15611559

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau