menu

Stenhøjhus med en rigtig god planløsning

Flot og velholdt sommerhus med en god og velfungerende indretning, som er beliggende på en 1.259 m² stor naturgrund, som støder op til friarealer i baghaven.
Sommerhuset, der er et originalt Stenhøjhus er opført i 1986 med et boligareal på 78 m² med græstørv på taget og zinktagrender.

Sommerhuset indeholder: Delvist overdækket morgenterrasse med indgang til indbygget skur på 4 m² - Entre/ fordelingsgang med kig til hems – Værelse med skab og indbygget alkove – Soveværelse med skabe og indgang til sauna – Køjeværelse med skab og opgang til hems – Badeværelse med bruseniche, bord med vask – Køkken med halvmur til stue – Spiseplads med udgang til vestvendt stor terrasse samt halvmur til stue – Stue med brændeovn og stort vinduesparti mod vest der giver et fantastisk lysindfald endvidere er den nedsænket med 2 trin.
Sommerhusets udenoms arealer: Morgenterrasse som delvist er overdækket – Helt lukket og ugeneret syd terrasse på bagsiden af huset – Stor todelt vestvendt aftenterrasse.

Grunden er en naturgrund som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Oksevej 61, Bunken, Ålbæk
Sag: 15611399

Boligareal m278
Bebygget areal m2 82
Grundareal m2 1259
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1986

Boligen er set gange7059

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Oksevej 61, Bunken, Ålbæk - 15611399

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Søndergade 64, Hou
Hals
Kontantpris1.095.000
Boligareal m265
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267