menu

Unikt beliggende sommerhus i 1½ række til den skønne badestrand

Sommerhuset er beliggende på en 3.087 m² stor grund med kun ca. 75 m. fra den skønne børnevenlige badestrand i Bratten og stisystem til legepladsen ved Bratten købmand som har friskbagt morgenbrød, grilbar og alt det nødvendige man lige står og mangler.
Bratten området er særdeles eftertragtet af Børnefamilier og familier der godt kan lide et godt sammenhold - Brattens Glad Venner er en forening som er der for Bratten og de laver program for hele sommeren som f.eks. byder på syngsammen aftener, kano ture, Beach volley turnering samt meget mere.

Sommerhuset som er renoveret med køkken, gæstebadeværelse, lækker overdækket terrasse, luft til vand varmepumpe, Beach volley bane, indeholder: Entre med garderobe og gulvvarme - Stort familie- værelse med 4 senge og skabe - Soveværelse med hel skabsvæg - Stort lækkert køkken alrum med 2 dobbeltdøre til ca. 140 m² stor træterrasse som delvist er overdækket - Stue med brændeovn - Lille fordelingsgang - Køjeværelse med indbygget skabe - Nyere gæstebadeværelse med bruseniche og gulvvarme - Baggang med gulvvarme - Værelse med indbygget skabe - Badeværelse med bruseniche, badekar, arrangement med dobbelt vask og gulvvarme.
Yderligere er der stor flisebelagt morgen terrasse, nedgravet trampolin, brændeskur og udhus med varmepumpe, bord med vask og ekstra kølefryseskab samt vaskemaskine.

Fra sommerhusets østside er der en fantastisk flot udsigt ned over grunden og ud i klitterne.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Møjen 23, Bratten, Strandby
Sag: 140121-1

Kontantpris 2.695.000
Ejerudgifter pr. mdr2.448
Boligareal m2146
Udhus m221
Bebygget areal m2 146
Grundareal m2 3087
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1959
Ombygget1986

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter10.915 / 9.570
Udbetaling135.000
Ejerudgifter pr. mdr2.448

Boligen er set gange68

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Møjen 23, Bratten, Strandby - 140121-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau