menu

Fantastisk lækker funkis villa i det populære Golfparken

Ejendommen er opført i 2017 i nogen helt igennem gode og flotte materialer, af ejeren selv som er murermester. Ejendommen har en tagflade på hele 350 m² hvor den dækker over 248 m² unik bolig – 80 m² stor garage samt 22 m² overdækket terrasse. Boligen er med gulvvarme i alle rum, selv i garagen derudover har den en loftshøjde på ca. 3,5 m som gør alle rum til noget helt særligt.

Boligen indeholder: Flot præsentabel entre med åbent til køkken alrum men afskærmet af mur med samme sten som i facaden - Gæste badeværelse med stor bruseniche, væghængt toilet - God bred gang med mulighed for skydedørsgarderobe eller afslapningsplads - 3 gode værelser med skydedørsskabe - Åbent bryggers med skydedørsskabe fra gulv til loft med plads til overtøj og opbevaring, bord med vask og udgang til garagen - Mellemgang med vaskemaskine og tørretumbler og udgang til aften terrasse og bagindgang til køkken - Lækker køkken med sort koge vaskeø og hvide højskabe med køleskab og fryser samt åbent til stort alrum med spiseplads og skydedøre til overdækket terrasse og samt terrasse med halvmur rundt - Muret væg med brændeovns indsats der adskiller køkken og stue - Stue med åbninger til alrum med brændeovnen i midten - Voksen afdeling med kontor plads med vindue fra gulv til loft og åbent til soveværelse med udgang til øst, der videre er åbent til garderobe og indgang til stort badeværelse med kæmpe bruseniche , med dobbelt bruser, væghængt toilet, arrangement med formstøbt vask.
I forbindelse med bryggers er der udgang til stor garage med skydedørsskabe, til alt teknik der er endvidere gulvvarme og udgang til baghaven.

Grunden er indrettet med stor indkørsel, muret søjler til postkasse og skrald - rigtig fint isoleret udhus - ugeneret pergola med vildmarksbad - 22 m² overdækket terrasse mod sydvest - stor terrasse med halvmur til haven - sen aften terrasse mod nord - derudover er haven stort set udlagt i græs hvor robotten sørger for en flot plæne.

Er denne helt igennem flotte ejendom noget for dig så tøv ikke med at bestille en fremvisning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Golfvej 50, Frederikshavn
Sag: 090421-3

Kontantpris 4.500.000
Ejerudgifter pr. mdr3.431
Boligareal m2248
Udhus m212
Bebygget areal m2 328
Grundareal m2 1390
Etager1
Antal værelser6
Antal stuer1
Byggeår2017
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.650 / 16.227
Udbetaling225.000
Ejerudgifter pr. mdr3.431

Boligen er set gange5355

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Golfvej 50, Frederikshavn - 090421-3

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Orionvej 30, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.595.000
Boligareal m2224
Tronderupvej 20, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.295.000
Boligareal m2178