menu

Eksklusiv villa beliggende på en 20.092 m² grund i Frederikshavn

Beliggende på en 20.092 m² stor grund i den nordvestlige del af Frederikshavn udbydes nu denne eksklusive 1 plans villa til salg. Villaen er opført i 2015 og i de bedste og nøje udvalgte byggematerialer, dette såvel indvendigt som udvendigt.

I umiddelbar nærhed finder ligger Frederikshavn Golfklub, skole, indkøbsmuligheder og meget mere.

Villaens klassificering i Energimærket er A2010 og klassificeringen er bl.a. opnået på baggrund af at tagkontruktionen er isoleret med 450 mm, ydervæggene er isoleret med 150 mm Kooltherm isolering, gulvene er isoleret med 400 mm Jackson isolering og der er installeret varmepumpe med jordvarmeslanger.

Udvendigt er villaen opført med en 108 mm gråbrun teglsten, vinduer og dører er med trelags energiruder af fabrikatet Velfac og med en aluprofil udvendig og træ indvendig. Sternbeklædning, nedløb og sålbænke er udført i kobber.

I alle opholdsrum er der separatstyret gulvvarme, gulvbelægningen er henholdsvis eksklusive italienske klinker og flotte og praktiske 16 mm trægulve, der er lydisoleret lofter overalt og med indbygget LED-loftsspots og til at optimere indklimaet er der monteret et ventilationsanlæg med varmegenvinding.

Villaen indeholder: Stor rummelig entre - Bryggers med bord med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler - Eksklusivt køkken fra Unoform - Opholdsstue med brændeovnsindsats, lækkert trægulv samt store gulv-til-loft vinduespartier med terrassedør udtil syd- og vestvendte terrassearealer - Soveværelse med skydedørsgarderobe, terrassedør og direkte indgang til badeværelse - Lækkert badeværelse med væghængt bord- og vaskearrangement samt stor bruseniche med glasvæg - Børneværelse med trægulv og terrassedør - Stort børneværelse som er forberedt til at kan opdeles i 2 gode værelser - Lækkert gæstebadeværelse med væghængt toilet samt bruseniche med glasvæg.

Der medfølger yderligere en udhus-/garage-/lagerbygning med et bebygget areal på ca. 376 m² (+ tagetage) så har I fx en pladskrævende hobby eller er du håndværker som har brug for opbevaringsplads vil denne bygning være særdeles velegnet. Denne bygning opvarmes med naturgas.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Flade Engvej 45, Frederikshavn
Sag: 081122-2

Kontantpris 5.250.000
Ejerudgifter pr. mdr3.224
Boligareal m2165
Udhus m2376
Bebygget areal m2 165
Grundareal m2 20092
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2015
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter28.274 / 23.019
Udbetaling265.000
Ejerudgifter pr. mdr3.224

Boligen er set gange3525

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Flade Engvej 45, Frederikshavn - 081122-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau