menu

Bratten - Meget tæt på badestrand, købmand og legeplads !!

Fantastisk lækkert beliggende fritidshus med et velindrettet boligareal på 97 m² + udhus, brændeskur og legehus. Fra den 2.500 m2 store naturgrund er der under 200 meter til den dejlige og børnevenlige badestrand med klitter og hvidt sand.

I samme afstand ligger Bratten Strand Købmand samt en veludstyret legeplads som børn og/eller børnebørn kan have stor glæde af.

På den ca. 70 m² store sydvestvendte træterrasse kan udelivet sommerdage nydes i fulde drag - her får I ro og fred, lyden af bølgebrus, fuglekvidder, masser af plads til havemøbler, solsenge og ikke mindst masser af plads til at grille sammen med venner og/eller familie.

Når solen går ned og duggen falder på de sene aftentimer eller skulle der komme en regnbyge rykker I bare ind under den overdækket del af terrassen, hvor der også er monteret indbygningsspots.

Fritidshuset, som i 2016 blev tilbygget med et ekstra soveværelse, indeholder: Entre med skab og klinkegulv - Skøn opholdsstue med trægulv, loft til kip, wi-fi styret luft-til-luft varmepumpe, brændeovn samt masser af lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier - Nydeligt køkken med halvvæg til stue - Stort værelse med trægulv, 3 fløjet skab og 2 sovesenge - Værelse med 1 soveseng (kan evt. erstattes med køjeseng) - Dejligt badeværelse med klinkegulv med el-gulvvarme, plads til vaskesøjle samt bruseniche med fliser på både væg og gulv - Kontorplads med trægulv, skråloft og skab - Soveværelse med trægulv, skydeskab, loft til kip og udgang til træterrasse.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden kan du bl.a. forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød, m.v.. I sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby, som Coop 365 i Elling nås i bil på under 5 minutter.

Sælger har aldrig haft udlejet sommerhuset, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuldt ud disponere over sommerhuset fra overtagelsesdagen. Der er indlagt fibernet.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Krøgen 7, Bratten, Jerup
Sag: 070922-1

Boligareal m297
Udhus m26
Bebygget areal m2 97
Grundareal m2 2500
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1962
Ombygget2016

Boligen er set gange1928

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Krøgen 7, Bratten, Jerup - 070922-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau