menu

Indflytningsklar villa beliggende på lukket vej ved Privatskolen

Dejligt beliggende på en blind villavej i det attraktive Søheltekvarter, kun et stenkast fra Privatskolen og tæt indkøbsmuligheder, finder I denne skønne og indflytningsklare 1½ plans villa. Villaen er løbende blevet moderniseret og forbedret og siden opførelsen i 1976 er der således bl.a. skiftet køkken, badeværelser, vinduer, bryggers m.v.. Såvel stueplan som 1. sal fremstår lys og venlig idet der i alle rum i stueplan er opsat hvide gipslofter mens hele 1. salen er med hvidmalede trælofter.

Villaen er med et boligareal på 171 m² + en nu lukket og 2-delt garagebygning på 50 m². I den første del af bygningen er der loft til kip og da der er isoleret har sælger senest benyttet rummet som arbejdsrum. Alternativt kan det bruges som opbevaringsrum, fitnessrum, gamerrum osv.. I den anden del er der indrettet et godt værksted.

Villaen indeholder: Entre med klinkegulv med gulvvarme samt en brugervenlig trappe med belyste trappetrin - Køkken/alrum med et lækkert og tidløst køkken med hvide grebsfrie fronter, granitbordplade samt klinkegulv med gulvvarme - Praktisk viktualierum med klinkegulv, hyldeplads og plads til en lille fryser - Opholdsstue med trægulv, pillebrændeovn samt udgang til både en sydvendt træterrasse og en kæmpestor vestvendt og privat træterrasse som delvis er afgrænset af et sort plankeværk - Soveværelse/børneværelse - Lækkert badeværelse med klinkegulv med gulvvarme og bruseniche med brusevæg i glas - Bryggers med klinkegulv med gulvvarme, bord med vask og udgang til haven.

1. sal indeholder: Stort repos areal med trægulv og et godt lysindfald fra 2 skråvinduer. Arealet kan fint anvendes som hyggestue, legeområde til børnene eller der indrettes et par arbejdspladser - 2 gode børneværelser med trægulv - Soveværelse med trægulv med gulvvarme, direkte indgang til walk-in-closet med trægulv med gulvvarme samt udgang til en skøn ca. 9 m² stor svalegang - Flot badeværelse fra 2021 med væghængt toilet, klinkegulv med gulvvarme samt bruseniche med brusevæg i glas.

Grunden er på 710 m² og anlagt med en nem have og der er fine parkeringsmuligheder på hver side af villaen.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Otto Ruds Vej 7, Frederikshavn
Sag: 070921-1

Boligareal m2171
Garage areal m250
Bebygget areal m2 102
Grundareal m2 710
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1976
Ombygget1981
Energiklasse

Boligen er set gange2081

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Otto Ruds Vej 7, Frederikshavn - 070921-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Rughaven 3B
Strandby
Kontantpris2.695.000
Boligareal m2204
Strandvej 8
Strandby
Kontantpris2.495.000
Boligareal m2248
Holmsmindevej 4
Sindal
Kontantpris2.650.000
Boligareal m2363
Kæreng 38
Frederikshavn
Kontantpris1.795.000
Boligareal m2108
Holger Drachmanns Vej 2B
Frederikshavn
Kontantpris2.695.000
Boligareal m2146
Sønderjyllands Alle 2A
Frederikshavn
Kontantpris1.995.000
Boligareal m2175