menu

Ejerlejlighed på 164 m² og med flot havudsigt

Super skønt beliggende ejerlejlighed tæt på Palmestranden, beachvolley bane, håndboldbane, tangparasoller, solvogne samt Rønnerhavnen med bl.a. jollehavn, samt ro- og kajakklub. Skole, indkøb og centrum kan nås på ca. 6 - 7 minutter på cykel. Syd for ejerlejligheden kan du få et historiske vingesus idet du her finder Fladstrands første fæstningsanlæg, Nordre Skanse, bygget af tyske tropper under Trediveårskrigen.

Ejerlejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening som består af 10 ejerlejligheder og en andelsboligforening bestående af 10 andelsboliger.

Ejerlejligheden indeholder: Kombineret køkken og opholdsstue med trægulv, trappe til 1. sal samt udgang til såvel en østvendt som vestvendt altan hvor morgen- og aftensolen kan nydes - Lækkert badeværelse med bruseniche samt klinkegulv med gulvvarme - 2 værelser med trægulv og hvorfra det ene har udgang til den østvendte altan - Bryggers med plads til vaskemaskine og højskab - Fordelingsgang.

1. sal, som er etableret i 2009, indeholder: Opholdsstue med trægulv, 2 skråvinduer samt udgang til en god altan hvorfra den flotte udsigt til vandet kan nydes - Værelse med trægulv og skabe - Lækkert badeværelse skråvindue, klinkegulv med gulvvarme, væghængt toilet samt bruseniche med glaslåger.

Til ejerlejligheden er der brugsret til en p-plads og cykelskur. Ejerlejligheden fremstår i en helt og aldeles indflytningsklar stand og sælger er indstillet på en hurtig overtagelse såfremt det måtte ønskes.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Nordre Skanse 43, 1. tv.., Frederikshavn
Sag: 030220-1

Boligareal m2164
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår2007
Ombygget2011
Energiklasse

Boligen er set gange7048

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nordre Skanse 43, 1. tv.., Frederikshavn - 030220-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau