Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Leder du efter Rækkehus Frederikshavn?


Så er du havnet på den helt rigtige side, for Team Calundan udbyder både rækkehus Frederikshavn såvel som mange andre boligtyper og beliggenheder. 

I Team Calundan er vi meget betaget over at kunne udbyde et rækkehus Frederikshavn eller omegn. Det er vi, fordi rækkehuse skaber mange muligheder og kan indfri flere ønsker fra flere typer af kunder. 

Kunder som leder efter en ejerlejlighed eller en andelsbolig kan ofte også se fordele i et rækkehus Frederikshavn. De kunder som leder efter en villa, kan ligeledes blive lune på et rækkehus i stedet.

På den måde er rækkehuset altid i kundens kikkert – Og det forstår vi godt. 

Et rækkehus er derfor et godt supplement, som vi kan tilbyde dig i jagten på drømmehjemmet. 

Team Calundan har over 40 års erfaring i at hjælpe vores kunder til og fra hjem. Både fra rækkehus Frederikshavn og sommerhuse i Bratten, til store villaer i Sindal og fritidslandbrug i Åsted. 

Vi dækker det meste af Vendsyssel og har stor erfaring fra de forskellige områder. Det gør sig både gældende i priser og ejendomme, men bestemt også i byernes muligheder - såsom handel-, erhverv- og institutions-muligheder. 

Vi står altid klar til at hjælpe med rådgivning om dit kommende hjem og dets by. 
 

Hvad er et rækkehus, kædehus og et klyngehus?


Der kan godt være forvirring omkring, hvad et klyngehus betyder i forhold til eksempelvis et rækkehus og et kædehus. Den korte forklaring lyder således:
 

Rækkehus


Et rækkehus er en række af helt ens huse, som ofte er bygget lodret sammen. Mur mod mur.
 

Kædehus


Et kædehus er ligeledes helt ens huse, men som ligger lidt mere forskudt, hvorved naboerne ikke deler hele muren med hinanden. 
 

Klyngehus


Et klyngehus kan både være rækkehuse og kædehuse, men er kendetegnet ved, at de i en klynge (i en gruppe) er bygget sammen om et fællespunkt. Eksempelvis et grønt fællesareal. 
 

Fordelene


Ens for alle de forskellige hjem er, at de kommer med en række fordele. 

– Mindre ejendomsskat

Ved et klyngehus, et kædehus og et rækkehus har du ofte ikke en særlig stor have og grundareal. Det er selvfølgelig en ulempe for nogle, men for andre betyder den tætte placering, at du betaler mindre i ejendomsskat, hvorfor det kan være en rentabel måde at få drømmehjemmet. 

– Færre varmeudgifter

Derudover vil du også typisk opleve lavere varmeudgifter, da den tætte placering betyder, at der holdes godt på varmen. 

– Bedre naboskab

Den måske vigtigste fordel er helt sikkert, at et rækkehus, kædehus og klyngehus kommer med en stor portion naboskab. Når man delvist deler både mur, vej og grønt areal, skabes et helt særligt fællesskab, hvor alle har interesse i at hjælpe og omgås hinanden. 

De solide bygninger betyder selvfølgelig, at du stadig kan være dig selv derhjemme, men tætheden giver dig blot en oplagt mulighed for samvær med gode naboer. 
 

Fordele er der mange af hos Team Calundan


Nu vi taler om fordelene, vil vi også nævne dine ekstra fordele ved at handle rækkehus Frederikshavn gennem Team Calundan. 

Vi tilbyder nemlig et fordelskort, som betyder, at du kan komme sikkert hjem med manér. 

Når bolighandlen er afsluttet, giver vi dig et fordelskort, som gælder i 3 måneder frem. Heri kan du finde lokale fordele tæt på dit nye hjem. Det kan være fordele, som får dig ordentligt på plads med rabat til håndværk, dekoration og lignende. Det kan til gengæld også være fordele til lokale spisesteder og handelssteder, som kan være vigtigere end nogensinde, mens man er i gang med “flytterodet”. 

I virkeligheden vil vi bare gerne sørge for, at du kommer sikkert hjem og lærer byens muligheder at kende, hvis du ikke i forvejen har stiftet bekendtskab med atmosfæren. Hvis du har, så ved du jo lige præcis, hvor meget værdi, du får i fordelskortet. 

Find fordelskortet her og se nogle af de steder, du blandt andet kan få fordele til. 
 

Flere muligheder for at komme hjem


Det er meget forskelligt, hvor mange rækkehuse vi har i sortimentet. Vi håber selvfølgelig, at vi har det helt rigtige til dig. Hvis ikke, kan vi jo vende tidligere tanke på hovedet og i stedet spørge, om du har overvejet en lejlighed eller en villa?

Vi har altid et stort sortiment af især villaer, som står klar til nye beboere. Her kan du også finde villaer til samme prisklasse og med samme naboskab som et rækkehus Frederikshavn. 

Lejligheder kan også give dig muligheder, du måske ikke har tænkt på. Såsom udsigt udover byen og en ekstra central beliggenhed. 

Du skal selvfølgelig også have lov til at gå på opdagelse selv i vores mange boligtyper, som du kan sortere efter plan, efter beliggenhed, efter pris og efter antal værelser. 

Det kan nogle gange være nemmere selv at dase rundt på vores sider med alle typer af boliger. Så kan du selv lave en søgning efter dine konkrete ønsker og behov. 

Vi forstår dog godt, hvis det lige nøjagtig var et rækkehus Frederikshavn, du ledte efter. Derfor kan vi også tilbyde, at du skriver dig op i vores køberkartotek og tilføjer alle dine ønsker til et rækkehus eller klyngehus. Så lover vi, at du er den første til at få besked, når vi får et hjem til salg, som passer til lige nøjagtige dine ønsker. 
 

Kontakt os altid for hjælp


Leder du efter et klyngehus, kædehus eller rækkehus Frederikshavn eller omegn? Så skal du aldrig holde dig tilbage for kontakte dit lokale og uafhængige ejendomsmæglerfirma Calundan. 

Vi har altid været uafhængige fordi, vi vil bibeholde vores egne værdier 100%. Det gælder blandt andet den personlige service og behandling, vi leverer til dig. 

Team Calundan har gennem årene hjulpet adskillige personer til og fra deres dyrebare hjem. Vi ved, at en bolighandel muligvis er en af de største beslutninger i livet. Derfor skal processen heller ikke være upersonlig og forhastet – Det ønsker vi i al fald ikke. Vi varetager vores kunders interesse, og det mener vi, vores uafhængighed er et godt symbol på.

Derfor skal du altid tage fat i os, hvis du har bare det mindste spørgsmål. Enten telefonisk på 98 43 43 00 eller på mail: mail@calundan.dk 

Du er også velkommen forbi til en kop kaffe i en af vores butikker.

Team Calundan står altid klar til at hjælpe dig sikkert hjem.