Kontakt os på
98 43 43 00
menu
NyhedEngsigen 20, Bratten
Kontantpris 2.495.000
Boligareal m2 87
Grund m2 3152
Værelser 3
Byggeår 1977
Ombygget 2006
NyhedTranebærvej 14, Napstjert
Kontantpris 1.195.000
Boligareal m2 70
Grund m2 2547
Værelser 3
Byggeår 1974
Sennepsmarken 10
Kontantpris 1.295.000
Boligareal m2 61
Grund m2 1816
Værelser 3
Byggeår 1986
SolgtBlåbærvej 24, Napstjert
Boligareal m2 62
Grund m2 2871
Værelser 3
Byggeår 1964
Kuskevej 12, Bratten
Kontantpris 1.595.000
Boligareal m2 74
Grund m2 2507
Værelser 2
Byggeår 1978
SolgtBrattenvej 39, Bratten
Boligareal m2 93
Grund m2 2935
Værelser 3
Byggeår 1998
Ombygget 2014
Sandbakken 39, Bratten
Kontantpris 1.495.000
Boligareal m2 136
Grund m2 2548
Værelser 4
Byggeår 1972
Ombygget 1999
SolgtEngblommen 10, Bratten
Boligareal m2 108
Grund m2 2500
Værelser 3
Byggeår 1973
Ombygget 1996

Fritidshus Frederikshavn


Find sikkert hjem til et Fritidshus Frederikshavn. I Team Calundan har vi et stort udvalg inden for fritidshuse i Frederikshavn. 

Leder du efter et Fritidshus Frederikshavn, kan du her se vores udvalg af sommerhuse og andre slags fritidshuse.
 
Et fritidshus er ofte ensbetydende med frihed, som ordet tilkendegiver. Frihed til at være sammen med venner og familie, frihed i naturskønne omgivelser - frihed til at gøre, hvad du vil. Det er den følelse, vi kalder “hjem”, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig hjem til lige præcis de ønsker, du må have til et fritidshus.

Gå på opdagelse blandt vores fritidshuse her på siden, eller kontakt din lokale ejendomsmægler. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde det perfekte Fritidshus Frederikshavn.

Det er dog ikke altid, der er et fritidshus klar, som efterlever dine præferencer og ønsker. Vi vil derfor foreslå, at du skriver dig op i vores køberkartotek og indfører alle dine “krav” til drømmehjemmet. Så vil vi kontakte dig, så snart vi har et matchende hjem klar til dig. 

Der er naturligvis også andre i vores køberkartotek, som leder efter nogenlunde samme fritidshuse som dig. Ikke desto mindre forsøger vi altid at finde det perfekte match, hvorfor du ikke ryger bag i en kø eller lignende. Med andre ord kan vi love dig, at du er en af de få første, som får besked, når vi har et hjem klar til dig. Et hjem, som efterlever alle dine ønsker. 
 

Find fritidshus til salg Frederikshavn


Fandt du det rigtige fritidshus til salg Frederikshavn? Vi forsøger altid at have et stort udvalg, så du kan find og vælge det perfekte fritidshus til salg Frederikshavn. Vi har dog også andre muligheder, som måske kan friste, hvis det rigtige sommerhus eller lignende ikke var at finde. 

Det oplagte alternativ er helt sikkert at udvide området. Eksempelvis kan du på denne side finde alle vores fritidshuse i Hjørring og omegn. Skal det være et fritidshus til salg Frederikshavn, så foreslår vi igen, at du skriver dig op i vores køberkartotek. Du kan såmænd også tage fat i Team Calundan, hvis vi personligt skal hjælpe med jagten på dit kommende Fritidshus Frederikshavn.

Andre alternativer til et Fritidshus Frederikshavn kan eventuelt være et fritidslandbrug? Her kan du få en landejendom i skønne naturomgivelser og tilhørende jord. Selvom det ikke er det samme som et sommerhus eller en anden type fritidshus, så kan det måske være med til at sætte gang i drømmene og tankerne. Vi garanterer dig for, at du med et fritidslandbrug kan få magelige og hjemlige rammer, der på samme vis kan skabe glæde for både store og små. 

Nu skal vi nok stoppe med at pådutte dig flere tanker. I Team Calundan ønsker vi blot at præsentere dig for alle mulighederne, inden du tager et valg. Vi mener, det er bedre at give lidt for meget viden end alt for lidt viden. 

Vores drømmescenarie er naturligvis, at du har fundet det helt rigtige fritidshus til salg Frederikshavn. 
 

Kom hjem med et lokalt fordelskort 


Team Calundan har over 40 års erfaring i faget. Vi har hjulpet masser af kunder til og fra deres dyrebare hjem i hele Vendsyssel, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. 

Et fordelskort er en måde, hvorpå vi kan vise, at vi vitterlig varetager din interesse. Calundan Fordelskort er et kort, som gives efter enhver bolighandel. 

Er du sælger af et hjem, giver vi dig et fordelskort i kommissionsperioden på et halvt år. Her kan du bruge kortets mange fordele til at få ordnet alle de sidste detaljer i dit hjem, inden det skal sælges. Samtidig får du også mulighed for at få hjælp til reparationer, dekoration og meget mere i dit nye hjem. Fordelskortet indeholder en række lokale goder; Tilbud på håndværk såvel som blomster.

For boligkøber er der også en del fordele at hente i fordelskortet. Har du købt et Fritidshus Frederikshavn giver vi et fordelskort til dit nye lokalområde, som gælder i 3 måneder. På den måde kan du komme på plads og føle dig tilrette i dit nye hjem. Fordelskortet kan bruges til håndværk, men det kan også være rabatter til lokale handlemuligheder. Team Calundan har en stor interesse i at få dig sikkert hjem til vores by, og det mener vi også indebærer, at vi får dig ordentlig på plads, med et par gode fordele. 

Find mere viden om fordelskortet på denne side. Her kan du også få indblik i nogle af de butikker, som fordelskortet gælder til. Du skal dog have in mente, at vi løbende udskifter i fordele og butikker, da vi ønsker, at goderne skal være så aktuelle som muligt.    
 

Besøg Team Calundan


Vi kan fortælle meget om et Fritidshus Frederikshavn, men det kan nogle gange også være mere behageligt at tale med en personlig ejendomsmægler. Derfor vil vi gerne slå fast, at du altid er velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi.

siden her kan du finde alle de ejendomsmæglere, som er tilknyttet vores butik i Frederikshavn. På samme side kan du også få et lunt indblik i, hvem vi er, og hvor det hele startede. 

Vi har en lang historie som lokale og uafhængige ejendomsmæglere. Det hele startede i 70’erne ved et skrivebord i Ravnshøj og er sidenhen vokset til hele Vendsyssel.

Vores fokus har altid været at have kunden i fokus for enhver opgave. Derfor er den personlige service en mærkesag for os. Det gælder bestemt også, hvis du leder efter sommerhuse eller andre typer af fritidshuse. 
 

Kontakt os i dag


Skal vi hjælpe dig sikkert hjem i et Fritidshus Frederikshavn? Så kontakt os i dag.

Du kan ringe til vores lokale ejendomsmæglerbutik på: 98 43 43 00 og skrive til: mail@calundan.dk

Hvis du har lyst, er du også altid velkommen til en kop kaffe på Parallelvej 11, 9900 Frederikshavn.

Det vigtigste er bare, at du kontakter os, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til bolighandlen. Vi står klar til at guide dig flittigt gennem de forskellige processer. Du skal formentlig flytte til vores by, hvorfor vi har stor interesse i at hjælpe dig hjem til byen på bedst mulig måde. 

Vi ønsker at give dig stor frihed i din jagt på et Fritidshus Frederikshavn, så du kan komme sikkert hjem i trygge hænder.