Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Fritidslandbrug som Frederikshavn-ejendom?


Kunne du tænke dig et fritidslandbrug som din næste Frederikshavn-ejendom? Så kan Team Calundan hjælpe dig sikkert hjem. 
 
Hvis du leger med tanken om et fritidslandbrug i Frederikshavn og omegn, kan vi hjælpe dig sikkert hjem til naturskønne omgivelser i det fri. 
 
Her på siden kan du se vores udvalg af fritidslandbrug i Frederikshavn. Vi håber naturligvis, at du allerede har fundet et hjem, som lever op til dine ønsker og behov. 

Vi er heldigvis alle forskellige, og derfor kan det sagtens være, at dine unikke behov ikke er at finde i vores udvalg. Derfor vil vi stadig gerne hjælpe dig med at finde din næste Frederikshavn-ejendom. Du kan eventuelt tage et kig på vores side med nedlagte landejendomme eller landbrugsejendomme, som begge er gode alternativer til dig, der ønsker at bliver fritidslandmand.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig videre med drømmen om et fritidslandbrug i Frederikshavn.
 

Hvad er et fritidslandbrug egentlig?


Helt overordnet er et fritidslandbrug et landbrug, der drives som fritidsinteresse eller bibeskæftigelse. Lovmæssigt kræver det hverken erfaring, uddannelse eller særlige certifikater, når du investerer i et fritidslandbrug og bosætter dig på samme. Det er dog altid en rigtig god idé at vide en smule om jord, afgrøder og vedligeholdelse, når nu du finder en Frederikshavn-ejendom med flere hektar jord. 

Et fritidslandbrug er drømmen om frihed, drømmen om gode rammer, drømmen om at vågne i naturskønne omgivelser og eventuelt drømmen om at holde dyr. Det både kan og må du også gerne, når du køber et fritidslandbrug. Der er dog nogle regler for omfanget af dyr. Uden særlige tilladelser må du gerne holde et par af de dyr, du formentlig forbinder med “landet”. 

Du må eksempelvis gerne holde et par heste såvel som en lille kvægbesætning på et par køer eller andet kvæg. Desværre udelukker det ene lidt det andet i dette tilfælde, hvis vi fastholder scenariet om at holde dyr uden en særlig tilladelse. Er du i tvivl, skal du altid tage fat i kommunen - Team Calundan hjælper dig også gerne med at forstå de lovmæssige regler, så du kan få det fritidslandbrug, du drømmer om. 

For at komme tilbage til sporet giver et fritidslandbrug masser af frihed, men der er naturligvis også lidt, man skal være opmærksom på. I Team Calundan står vi altid klar til at rådgive dig i alt, hvad der har med en Frederikshavn-ejendom at gøre. Kontakt os her, så kan vi hjælpe med det samme.  
 

Kan du ikke finde det fritidslandbrug, du ønsker?


Fritidslandbrug er ikke lige så gængse, som eksempelvis udbuddet af villaer. Det ved vi godt. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at vi ikke kan hjælpe.

Er den helt store drøm at drive et landbrug i fritiden, så foreslår vi, at du skriver dig op i vores køberkartotek. Her kan du udfylde forskellige ønsker til dit kommende hjem. Så er du en af de første til at få besked, når vi har fået et fritidslandbrug i folden. 

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du hverken har tid eller et ønske om at vente på, at det rigtige fritidslandbrug dukker op. De vokser som sagt heller ikke på træerne. En anden mulighed kan derfor alternativt være, at du undersøger markedet uden for Frederikshavns grænser. Med over 40 års erfaring som lokale og uafhængige ejendomsmæglere, ved vi også en ting eller to om nabobyerne. Faktisk har vi både butik til Frederikshavn, Hjørring og Skagen. Du kan jo eksempelvis besøge vores side med fritidslandbrug nær Hjørring

Det kan også være, at landbrugsdrømmen vejer mere op end som så. Tag i så fald et beskedent kig på vores side med storslåede landbrugsejendomme

Går vi i præcis den anden grøft, kan det jo også være, at landbruget er sekundært, og at det er drømmen om at bo på landet, som fylder mest. Hvis det er tilfældet, har vi også en dedikeret en hel side med nedlagte landejendomme, som muligvis kan friste.

Der er i al fald nok muligheder for at komme hjem til landet, til naturen og til den frihed, du formentlig også søger i din Frederikshavn-ejendom. 
 

Du kan med fordel vælge Team Calundan


Der er mange fordele ved at vælge Team Calundan til bolighandlen. Den største fordel skulle jo helst være, at du har fundet din Frederikshavn-ejendom i vores udvalg. 

Dernæst kvitterer vi også din tillid og din bolighandel med et Calundan Fordelskort. Når bolighandlen er afsluttet, giver vi dig et fordelskort, som gælder diverse butikker rundt omkring i Frederikshavn. Fordelskortet gælder i tre måneder efter bolighandlen er afsluttet. Så har du en mulighed for at komme ekstra godt på plads i dit nye hjem. 

Fordelskortet giver en række goder og tilbud til de lokale butikker. Det kan bruges på alt fra håndværk og reparationsarbejde til køb af dagligvarer. På vores siden kan du se, hvilke butikker fordelskortet på nuværende tidspunkt dækker. De opdateres dog løbende, så de altid er aktuelle. 

– Det er vores måde at sige TAK og VELKOMMEN HJEM.

Vi arbejder netop for at hjælpe dig sikkert hjem og andre sikkert videre. Derfor bliver vi overordentlig glade, når det lykkedes. Vil du høre lidt mere om Team Calundan og hvorfor, vi sætter stor pris på lokalområdet, så kan du læse mere om vores historie lige her. På samme side kan du også finde information om din lokale og personlige ejendomsmægler. 
 

Kontakt os for spørgsmål og hjælp


Som ejendomsmægler lyder den primære opgave på at guide og vejlede kunden i de forskellige muligheder. Det gælder både ved køb og salg. Det betyder altså også, at vi hellere end gerne vil sætte os ned og tage en snak med dig om dine drømme og muligheder.

Du kan besøge os i vores forskellige butikker, men du kan såmænd også bare kontakte os på 98 43 43 00 eller mail@calundan.dk. Så kan vi i samråd tage en nordjysk snak om dine ønsker til et fritidslandbrug og Frederikshavn-ejendom. 

Selvom vores butikker ikke just er et fritidslandbrug, ønsker vi på samme måde at skabe frihed og en skøn atmosfære, når du besøger dit lokale ejendomsmæglerfirma Calundan. 

Kom hjem til trygge hænder med Team Calundan