Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Landejendom Frederikshavn


På udkig efter en landejendom Frederikshavn?
 
Her på siden kan du finde hjem, hvis du ønsker en landejendom - Frederikshavn og omegn. 

Drømmer du om dit eget landbrug? Sikke en mulighed. Der er noget helt særligt ved at drive sit eget landbrug, hvilket ikke kan sammenlignes; Landet, naturen, dyrene, afgrøderne, kulturen og ‘friheden’. Det er nogle af de ord, som flere gange sættes på et køb af en landejendom Frederikshavn. 

Denne side er et godt sted at starte, hvis du drømmer om det samme. Øverst på siden kan du nemt lave en søgning med dine kriterier og ønsker til en landejendom Frederikshavn. 

I Team Calundan vil vi meget gerne hjælpe dig hjem. Foruden at du her kan se vores nuværende udbud, kan vi også tage en snak om dine muligheder og dine drømme - så du kan komme hjem til den landbrugsejendom, du leder efter. 

Du er altid velkommen forbi vores butik, og derforuden må du også hjertens gerne give vores lokale ejendomsmæglere et kald på: 9843 4300
 

Vil du hjem til et landbrug i Frederikshavn?


Leder du efter det perfekte landbrug i Frederikshavn? Vi håber, at du har fundet det helt rigtige på denne side, men vi erkender samtidig, at en landejendom Frederikshavn ikke er en boligtype, som vokser på træerne. Derfor har vi sommetider blot få hjem til rådighed. 

Det ændrer sig heldigvis hele tiden. Så ved at følge hyppigt med, skal der nok komme flere muligheder til dig. Team Calundan har over 40 års erfaring som et uafhængigt og lokalt ejendomsmæglerfirma i området. Derfor bliver vi også hyppigt anvendt som ejendomsmægler, når kunden vil sælge sit landbrug i Frederikshavn. Vi kender også store dele af lokalbefolkningen og ved, hvem der snarligt sætter til salg. Derfor kan vi også tage en personlig snak med dig om, hvorvidt nye muligheder er på trapperne. 

Kom gerne forbi til en snak og en kop kaffe. Find os her

Foruden at vi står klar til at guide og hjælpe dig, er der andre muligheder for at få hjælp. 
 

Køberkartotek


Et køberkartotek er en god måde at holde øje med drømmeboligen. Der er ingen tvivl om, at der er flere, som leder efter det perfekte landbrug i Frederikshavn. Ved at skrive dig op i vores køberkartotek vil du være en af de første, som får nyheden, når vi har en ny ‘Landejendom Frederikshavn’ i sortimentet. 

Det eneste du skal gøre, er at udfylde dine ønsker til beliggenhed, størrelse og meget mere. Desto bredere din søgning er, desto flere muligheder vil løbende dukke op.

I Team Calundan går vi op i at matche et hjem med den rigtige køber. Derfor handler det i køberkartoteket ikke blot om at være først. Det handler også om at indføre præcis de ønsker, du har. Det kan være, du er åben for alle grundarealer. Det kan være, du har et bestemt loft for ejerudgiften. Det kan være, du mindst vil have 5 værelser. Alle de forskellige valg kan betyde, at du er den første til at få nyheden, når vi har et perfekt match klar.

Køberkartotek er overordnet en god måde at holde øje, uden selv at skulle lede hver eneste dag. På denne side finder du køberkartoteket. 
 

Hold øje med omegn og andre boligtyper


Hold øje med omegn

Når du leder efter en landejendom Frederikshavn, kan en anden god idé være at holde øje med nabobyerne. Et landbrug ligger ofte i udkanten af byen, hvorfor det nogle gange kun er et par kilometer og et postnummer, som adskiller beliggenheden. 

Derfor kan det være en god idé ikke kun at lede i 9900 Frederikshavn. Vi tilbyder eksempelvis også landbrugsejendomme i Sindal såvel som Hjørring og Skagen. De sidste to byer har vi endda tildelt en separat underside til, som du kan finde her: 


Vi håber, det kan være med til at udvide din horisont og dine muligheder. 

Andre boligtyper

En sidste mulighed vi vil præsentere er, at du tager et kig på andre boligtyper. Der er ikke meget, som kan sammenlignes med en landejendom Frederikshavn. Alligevel vil vi gerne præsentere dig for siden med fritidslandbrug. Det kan være, at ønsket til landet vejer mere om end selve driften af et landbrug. Det kan også være, at du hele tiden har været på udkig efter et fritidslandbrug, men egentlig bare gik ud fra, at du ville finde det hele på denne side. 

Under alle omstændigheder fandt vi det vigtigt at præsentere muligheden. 
 

Få et fordelskort til dit nye hjem


Nu har vi nævnt et par alternativer til din søgen efter en landejendom Frederikshavn. Hertil er det vigtigt at tilføje, at vores drømmescenarie naturligvis er, at du finder din næste landbrugsejendom her på siden. 

Vi ønsker også at gøre det endnu mere attraktiv at købe og sælge hjem gennem Team Calundan. Derfor har vi et fordelskort klar til både dig og sælger, når bolighandlen er afsluttet. 

Fordelskortet indeholder en række goder og fordele til services og handlemuligheder i Frederikshavn og omegn. Med de mange fordele får du muligheden for at komme ordentligt på plads i din nye landejendom Frederikshavn. Fordelene kan bestå af rabatter til alt fra maling, betonarbejde og andet håndværk til dagligvareindkøb og blomsterbutikker.

Fordelskortet gælder i hele 3 måneder fra, at du har overtaget dit nye hjem, hvorfor der er rig mulighed for at drage fordel af de mange rabatter. 

Læs mere om fordelskortet: Calundan Fordelskort.

Ved at følge linket kan du også se nogle af de eksisterende butikker, som er at finde på fordelskortet. Du skal dog have in mente, at vi løbende opdaterer fordelskortet med nye butikker og rabatter, så det forbliver aktuelt.
 

Kontakt os direkte


Har du spørgsmål til mulighederne for en landejendom Frederikshavn? 

Så kan du nemt og simpelt tage knoglen og give os et kald på: 9843 4300
På den måde kan en af vores dygtige og lokale ejendomsmæglere hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende en mail på mail@calundan.dk og velkommen på Parallelvej 11, 9900 Frederikshavn.

Se eventuelt vores kontaktside


Kom sikkert hjem i dag med Team Calundan.