Kontakt os på
98 43 43 00
menu
Skagensvej 322, Nielstrup
Kontantpris 2.395.000
Boligareal m2 274
Grund m2 54740
Værelser 6
Byggeår 1968
Skagensvej 531
Kontantpris 1.595.000
Boligareal m2 108
Grund m2 54248
Værelser 1
Byggeår 1930

Nedlagt landejendom i Frederikshavn

 
Kom tættere på naturen med en nedlagt landejendom i Frederikshavn og omegn.
 
Her på siden kan du se vores udvalg af nedlagte landejendomme nær Frederikshavn. 
 
En nedlagt landejendom bringer dig tættere på naturen, og gør dig fri på en måde, som ikke kan sammenlignes. Du behøver ikke at have grønne fingre for at bosætte dig i en nedlagt landejendom i Frederikshavn. Tværtimod er der plads til, at kan du skabe præcis de rammer og muligheder, du går og drømmer om. 

Gå på udkig i vores udvalg her på siden, eller tag eventuelt et kig på vores udbud af fritidslandbrug, landbrugsejendomme eller lystejendomme, som rummer lignende muligheder i det fri. 

Team Calundan står under alle omstændigheder klar til at hjælpe dig sikkert hjem til din drømmebolig. 
 

Kom hjem til frihed og masser af muligheder


Det gode ved en nedlagt landejendom er, at sådanne et hjem skaber frihed. Der er oftest natur til alle sider og masser af plads, som du og dine nære kan boltre jer på.

En anden stor fordel ved en nedlagt landejendom er, at du ikke behøver at have grønne fingre eller være landmand for at få et hjem, der er ligger på landet i det fri. Du får landets charme, uden landbrugets store ansvar og arbejde. 

“At bo på landet” bliver ofte beskrevet som noget af det mest idylliske, man kan forestille sig. Det forstår vi godt, for det har en usammenlignelig stor og anderledes charme, når man kan åbne døren til fuglenes sang, grøn natur og solens stråler. 

Det er også derfor, at der især er mange, som drager mod naturen ved at købe en nedlagt landejendom. Her får du meget for pengene. Både mange kvadratmeter samt en stor dosis frihed med i prisen. 
 

Frihed på flere måder


Det er ikke altid, at boligmarkedet er rigt på nedlagte landejendomme. Nogle gange har vi i Team Calundan kun få på siden - som ofte bliver solgt hurtigt. 

Vi vil derfor også gerne foreslå dig nogle andre måder, hvorpå du kan komme hjem til frihed. Som vi allerede har været inde på, er der flere boligtyper, som kan føre dig sikkert hjem til dine drømme. 
 

Dette tætteste svar på en nedlagt landejendom er naturligvis en landbrugsejendom, som ikke er nedlagt. Det kræver selvfølgelig, at du er åben for at have dit eget landbrug. Vi forstår dog godt, at det netop også kan være præcis det, du ønsker at undgå, når nu du er på udkig efter en nedlagt landejendom.
 

Det kan også være, at du åben over for landbrugets charme som fritidslandmand. I så fald skal du helt sikkert tage et kig på vores udvalg af fritidslandbrug med flere hektar af tilhørende jord.
 

Hvis du er på udkig efter en nedlagt landejendom fordi, du ønsker masser af plads i flotte og store omgivelser, så kan du muligvis også finde svaret i en lystejendom. Med en lystejendom i Frederikshavn kan du virkelig få frihed i nogle ekstravagante boligformer og -formater. Der er dog den forskel, at lystejendomme i gennemsnit også er noget dyrere end nedlagte landejendomme. 
 

Vi forstår også godt, hvis det ene og alene er en nedlagt landejendom, som du går og drømmer om. Denne slags hjem har indiskutable fordele, som ikke vokser på træerne. Den bedste måde hvorpå vi kan hjælpe, er helt sikkert ved, at du skriver dig op i vores køberkartotek. Ved at udfylde alle dine ønsker i spørgeskemaet, kan vi matche dig med det rigtige hjem, når det rigtige hjem dukker op. Vi går meget op i, at køberkartoteket ikke primært handler om at stå forrest i køen til alle slags boliger, men at det derimod handler om, at matche et hjem med den helt rigtige beboer. 
 

Det sidste alternativ, vi vil nævne, er beliggenheden. Nogle gange er det beliggenheden, der tiltrækker mest, mens det andre gange er selve hjemmet. Hvis det er sidstnævnte, synes vi helt sikkert, at du skal tage et kig på vores nedlagte landejendomme i Hjørring såvel som i Skagen. På den måde kan du få et større udvalg. 

Du kan også altid tage fat i Team Calundan, hvis vi personligt skal gennemgå dine muligheder og ønsker. Find kontaktoplysninger lige her
 

Vi har masser af hjemlige fordele


Vi sætter stor pris på, at du kigger på vores side for at finde dit næste hjem. Det vil vi gerne kvittere med et fordelskort, hvis (når) du ender med en bolighandel gennem Team Calundan. 

Fordelskortet gør det lettere at få råd til alle de ting, du mangler, når du flytter ind i en nedlagt landejendom såvel som andre slags boliger. 

Når bolighandlen er afsluttet, giver vi dig et fordelskort, som gælder i tre måneder. Det vil altså sige, at du har tre måneder til at gøre dit nye hjem helt perfekt gennem de mange rabatter og goder, som findes i fordelskortet. Det kan både være fordele til håndværk og dekorationsmuligheder i lokalområdet. 

Fordelskortet indeholder også rabatter og lignende til lokale handlemuligheder, hvilket gør det ekstra rart at gå på udkig i dit nye lokalområde.

Find info om fordelskort. Ved at følge linket kan du læse meget mere om fordelskortet. Du kan blandt andet høre, hvor og hvilke butikker fordelskortet kan bruges til nu-og-her. Det er dog vigtigt at påpege, at vi opdaterer fordelene løbende, så de mange goder forbliver aktuelle. 
 

Skal vi hjælpe dig sikkert hjem?


Vi håber inderligt, at du fandt lige præcis det, du ledte efter. Husk, at vi altid står klar til at rådgive dig som dit lokale og uafhængige ejendomsmæglerfirma. 

Du kan eksempelvis altid bestille en fremvisning inde på den pågældende boligside. Du kan også altid besøge os og få en kop kaffe i en af vores ejendomsmæglerbutikker, som du finder her

Leder du efter en konkret medarbejder og hjælpende hånd, så kan du også finde alle Team Calundans ansatte her på siden

Har du brug for hjælp vedrørende en nedlagt landejendom? Så ring til: 98 43 43 00 eller skriv til: mail@calundan.dk

Team Calundan – Hjemlig frihed i trygge hænder.