Kontakt os på
98 43 43 00
menu
SolgtÅvej 22
Boligareal m2 97
Værelser 3
Byggeår 1990

Andelsbolig Frederikshavn


Kom sikkert hjem til en andelsbolig Frederikshavn. I Team Calundan gør vi det nemt at komme hjem. 

Vi har på denne side samlet alle eksisterende hjem inden for kategorien: Andelsbolig Frederikshavn. Her finder du vores udvalg af ledige andelsboliger, som mangler en ny ejer. 

Det kan ske, at der i den ønskede tid ikke er mange andelsboliger at vælge imellem, men bare rolig, vi skal nok hjælpe dig sikkert hjem alligevel.

Enten kan du tilmelde dig vores køberkartotek, eller også kan du altid kontakte os i Team Calundan, så lover vi dig en hjemlig service, hvor vi blandt andet kan tage en snak om dine muligheder for at købe andelsbolig Frederikshavn og omegn.

Frederikshavn er naturligvis heller ikke det eneste sted, vi kan hjælpe dig hjem. Team Calundan har over 40 års erfaring i at hjælpe vores kunder til og fra hjem i hele Vendsyssel. Det gælder derfor også byer som Hjørring, Skagen og Hirtshals. 

Team Calundan kender indgående byerne og byernes muligheder. Derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig hjem - også selvom der muligvis ikke er en andelsbolig, der ved første øjekast frister. 
 

Fordele ved andelsboliger i Frederikshavn


Andelsboliger i Frederikshavn giver nogle fordele, vi ikke kan komme udenom. 

Ofte er det billigere at sidde i en andelsbolig end en ejerbolig - det kan dog variere. Med andelsboliger i Frederikshavn får du ligeledes et stærkt og hjemligt sammenhold i din andelsboligforening. Her er du med til at træffe beslutningerne i samråd med andelsboligforeningen, hvorfor I helt naturligt også kommer hinanden ved som naboer med et fælles ønske om et godt naboskab. 

Med andelsboliger i Frederikshavn og andre byer skal du heller ikke betale ejendomsskat, da den tjans ligger hos ejerboligforeningen, som på papiret ejer boligen. Det skal bestemt ikke være årsagen til, at man vælger en andelsbolig Frederikshavn, men det er bestemt en fordel, der er værd at tage med, som kan gøre det billigere at bo i en andelsbolig end i en lignende ejerbolig.

Der er også en ekstra lille gode ved andelsboliger i Frederikshavn. Når der laves forbedringer i andelsboligen, vil den stige i værdi. Derfor er en andelsbolig Frederikshavn heller ikke blot en udgift, men kan derimod blive en gevinst. 

Der er mange fordele ved andelsboliger, men det vigtigste er naturligvis, at du skal føle dig hjemme. Og det kan sagtens være, du føler dig mere hjemme i andre boligtyper. 
 

Andre relevante boligtyper


Vi forstår udmærket godt, hvorfor du leder efter en andelsbolig Frederikshavn. Når det sagt, har vi også andre boligmuligheder, som muligvis kan friste.

Det kan eksempelvis være en ejerbolig (ejerlejlighed). Her kan du få en bolig med passende kvadratmeter til dit behov. I Team Calundan har vi flere forskelligartede ejerboliger. Derfor mener vi bestemt, at det et kig værd, hvis du leder efter et alternativ til en andelsbolig Frederikshavn. 

En anden mulighed kan være en ny villa. Villaer kan virke langt fra andelsboliger, men det er ikke altid tilfældet. Hos Calundan har vi mange villaer i sortimentet hele tiden. Det store udvalg gør også, at der er en bred vifte af villaer. Nogle er store og i flere plan, mens andre er små og i ét plan. Nogle er på landet, mens andre er byen. Nogle er med en stor og frodig have, mens andre har en skøn lille terrasse. 

Det kan godt være, tanken om en villa er langt fra drømmen om en andelsbolig Frederikshavn, men med vores store og brede udvalg, kan det alligevel tænkes, at du falder for en villa. Du kan finde vores sortiment på denne side.

Det sidste alternativ, vi vil nævne, er rækkehuse. Med rækkehuse (klyngehuse, kædehuse) får du også et hjem, som dækker nogle af samme behov, der ofte ønskes i en andelsbolig Frederikshavn. Der er hverken for mange eller for få kvadratmeter. Du får derudover et super godt naboskab og fællesskab, hvilket ikke må negligeres. 

Team Calundan har også mange andre slags hjem til ethvert ønske og behov. Lige her kan du søge blandt alle vores boliger, hvor du kan indføre netop dine krav til drømmehjemmet. 

Foruden nævnte idéer er det også altid oplagt at lægge dine ønsker op i vores køberkartotek. Vi leder altid efter det mest konkrete match, hvorfor du vil være en af de første til at få nyheden, hvis vi har et hjem til salg, som matcher præcis dine præferencer. 
 

Få andel i glæderne med vores fordelskort


Når du køber eller sælger et hjem gennem Team Calundan, kommer vi med en lille gestus ved at tilbyde et fordelskort. Fordelskortet indeholder en række lokale goder, du kan benytte dig af, når du overtager dit nye hjem - eller skal istandsætte det gamle. 

Som køber får du et fordelskort, der gælder i tre måneder, når bolighandlen er afsluttet. Sælgers fordelskort gælder i kommissionsperioden på et halvt år.

Som køber kan dit fordelskort med rette bruges til alt fra håndværk og dekoration til dagligvarer tæt på din nye adresse. Team Calundan vil gøre det mageligt at komme hjem.     
Har du eksempelvis købt en andelsbolig Frederikshavn kan fordelskortet bruges til rabat på nye gardiner eller som tilskud til blomster i haven. 

Du kan finde mere info om fordelskortet på siden her

Vi har oprettet fordelskortet ud fra et ønske om at hjælpe dig sikkert hjem til byen. Vi ønsker, at du kommer til at kende byen og byens muligheder, så du nemt og bekvemt kan føle dig hjemme. I Team Calundan er vi stolte af, at vi er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma. 

Det gør netop, at vi kan lave egne tiltag, som vi ved, skaber mest værdi for vores kunder. 
 

Find hjem i dag


Team Calundan står klar til at rådgive dig i dine muligheder. Det kan både være med viden om ledige boliger såvel som viden om handlemuligheder, skoler, natur og byliv. 

Vi kender alle Vendsyssels byer, gader og mursten, så vi kan helt sikkert guide dig hjem til den rigtige andelsbolig Frederikshavn – og i omegn.

Har du brug for hjælp eller lyst til en åben snak om dine muligheder? Så tag kontakt til Team Calundan på: mail@calundan.dk eller 9843 4300. 

denne side kan du også finde mere viden om hver enkelte ejendomsmægler - og finde dennes konkrete kontaktinformation. 

Er du i nærheden, skal du også altid være velkommen til en snak i vores butik på Parallelvej 1, 9900 Frederikshavn (Se alle butikker).

I Team Calundan er både du og dit hjem i trygge hænder.