menu

Sommerhus med et boligareal på 108 m² og kun 500 meter til stranden

Sommerhuset på Engblommen 10 er beliggende på en 2.500 m² stor skøn grund beliggende med kun ca. 500 meter til den skønne badestrand med klitter og hvidt strandsand.

På grunden finder I desuden et brænde-/redskabsrum (med nyt tag), en garage (med nyt tag), et fint udhus (med nyt tag), et drivhus samt en fantastisk og helt lukket og ugeneret gårdhave hvor udelivet sommerdage nydes i fulde drag - her får I ro og fred, fuglekvidder, masser af plads til både havemøbler, solsenge og ikke mindst masser af plads til at grille sammen med venner og/eller familie.

Sommerhuset indeholder: Dejligt køkken med hvide fronter, en god stor spiseplads, varmepumpe og udgang til den vidunderlige skønne gårdhave - Opholdsstue med brændeovn (skal skiftes) og lækkert lysindfald fra de mange vinduespartier. Fra stuen er der også udgang til gårdhaven - Fordelingsgang - Stor fin entre/kontor med klinkegulv - Værelse med faste skabe - Lyst badeværelse med klinkegulv med el-gulvvarme, brusekabine og plads til vaskemaskine og tørretumbler - Soveværelse med faste skabe.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden kan du bl.a. forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød, m.v.. I sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby, som Coop 365 i Elling nås i bil på under 5 minutter.

Et rigtig skønt sommerhus, hvor der er rig mulighed for at nyde weekender og ferier i skønne, rolige og børnevenlige omgivelser.

Sælger har med Novasol indgået en såkaldt - til salg/udlejningskontrakt.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Engblommen 10, Bratten, Jerup
Sag: 281122-2

Boligareal m2108
Udhus m216
Garage areal m240
Bebygget areal m2 108
Grundareal m2 2500
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1973
Ombygget1996

Boligen er set gange5482

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Engblommen 10, Bratten, Jerup - 281122-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tranebærvej 14, Napstjert
Jerup
Kontantpris1.195.000
Boligareal m270
Sandbakken 39, Bratten
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2136
Kuskevej 12, Bratten
Jerup
Kontantpris1.595.000
Boligareal m274