menu

Bratten - Sommerhus beliggende på en lukket og ugeneret grund

Beliggende på en 2.507 m² stor ugeneret grund omkranset af træer finder I dette skønne sommerhus som er opført i 1978 og med et boligareal på 74 m² + en god garage på ca. 29 m².

Sommerhuset indeholder: Entre med garderobeplads - Køkken beliggende i åben forbindelse med spiseplads. Ved spisepladsen er der via en hæveskydedør udgang til en østvendt morgen terrasse - Nydeligt badeværelse med brusehjørne med låger som kan lukkes indad når de ikke er i brug, plads til vaskemaskine og klinkegulv med el-gulvvarme - Godt soveværelse med skabe - Gæsteværelse med skabe - Ca. 20 m² overdækket terrasse (er pt. lukket og fungerer som udestue for sælger). Det store sydvendte glasparti i udestuen skaber et flot og frit lysindfald og via de 2 hæveskydedøre kommer I ud på et skønt og ugeneret terrasseareal.

Mod vest får I fornøjelsen af endnu en hyggelig og ugeneret terrasse, hvor der tillige er etableret et udekøkken - alt i alt får I ca. 140 m² terrassearealer at hygge jer på.

Sommerhuset er beliggende med ca. 700 meter til den børnevenlige badestrand, som er kendt for det fine hvide strandsand og klitterne, hvor man altid kan finde en god solkrog. Foruden, på ingen tid at kunne hoppe i bølgen blå eller solbade på stranden, har I også mulighed for dejlige gåture langs stranden, fx en gåtur til den hyggelige lystbådehavn i Strandby. Vil I en tur til Skagen og spise en god frokost eller en tur til Frederikshavns nye flotte gågade og de mange specialbutikker, kan I med fordel tage toget fra Rimmen Station som ligger kun ca. 2,5 km. fra sommerhuset.

Sælger har ikke udlejet sommerhuset, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuldt ud disponere over sommerhuset fra overtagelsesdagen.

Opvarmning sker via elpaneler samt en luft-til-luft varmepumpe og en brændeovn - begge dele placeret i stuen.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kuskevej 12, Bratten, Jerup
Sag: 180923-1

Kontantpris 1.595.000
Ejerudgifter pr. mdr1.274
Boligareal m274
Garage areal m229
Bebygget areal m2 74
Grundareal m2 2507
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1978

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter9.323 / 7.341
Udbetaling80.000
Ejerudgifter pr. mdr1.274

Boligen er set gange1949

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kuskevej 12, Bratten, Jerup - 180923-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tranebærvej 14, Napstjert
Jerup
Kontantpris1.195.000
Boligareal m270
Sandbakken 39, Bratten
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2136