menu

Suverænt sommerhus arkitekttegnet med henblik på lys og rummelighed

Suverænt arkitekttegnet sommerhus med henblik på lys og rummelighed
For enden af blind vej i sommerhusområdet Bunken finder man dette skønne sommerhus som er yderst velholdt og er beliggende på en helt uforstyrret naturgrund med egen lille skov i baghaven, her kan der fældes brænde til brændeovnen som kan opbevares i det skjulte brændeskjul.
Fantastisk sommerhus som fremstår supervelholdt og med en skøn indretning, hvor hjerterummet er i midten af sommerhuset og i hver sin ende findes to afdelinger med to værelser, badeværelse og fordelingsgang.
Området hvor dette skønne fritidshus er beliggende, byder på fantastiske na-tu-ro-p-le-vel-ser, med smukke landskaber og super fine stisystemer, der er ideelle til vandreture og cykelture. Bunken byder ligeledes på Danmarks nordligste golfklub, Golfklub Hvide Klit, samt trinbræt hvor togturen til Skagen kan nydes til fulde.
Dette skønne arkitekttegnet sommerhus er indrettet med følgende:
Overdækket indgangsparti ved skøn morgen og hygge terrasse - Indbygget isoleret udhus/ bryggers - Entre med klinkegulv og åbent til sommerhusets samlingssted = Åben stue/ alrum/ Lækkert køkken med skønt lysindfald, brændeovn, varmepumpe, loft til kip, ovenlysvinduer, klinkegulve og udgang til superhyggelig og ugeneret terrasse - Afdeling 1: Gang med klinkegulv - Værelse med udgang, skabe og opgang til hems med ovenlys - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Værelse. Afdeling 2: Bred gang med klinkegulv - Værelse med udgang til hyggelig terrasse, skabe og opgang til hems med ovenlys - Spændende badeværelse med buet bruseniche og gulvvarme - Soveværelse med udgang og skabe.

Sommerhuset er velegnet til 2 familier eller fælles sommerhus for den store familie.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ulvevej 10, Bunken, Ålbæk
Sag: 15612319

Kontantpris 2.495.000
Ejerudgifter pr. mdr1.695
Boligareal m2123
Bebygget areal m2 132
Grundareal m2 2673
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2004

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter14.509 / 11.425
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr1.695

Boligen er set gange3808

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ulvevej 10, Bunken, Ålbæk - 15612319

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Engsigen 20, Bratten
Jerup
Kontantpris2.495.000
Boligareal m287