menu

Sommerhus beliggende i første klitrække på en 5.100 m² strand- og klitgrund!

Beliggende i det skønne sommerhusområde Bratten Strand og med egen strandgrund, udbydes nu dette ældre sommerhus til salg.

Sommerhuset er beliggende på en blind stikvej og på en 5.100 m² strandgrund med direkte adgang til en af østkystens bedste badestrande. Fra sommerhuset er der under 100 meter til klitterne, hvilket giver mulighed for hurtigt at hoppe i bølgen blå eller solbade på den fine, hvide strandsandstrand, hvor man altid kan finde en god solkrog.

Sommerhuset indeholder: Kombineret opholds- og spisestueareal med trægulv, brændeovn (skal skiftes), loft til kip og luft-til-luft varmepumpe - Køkken - Værelse med 2 sovepladser - Værelse med 2 sovepladser - Værelse med 4 køjesenge - Med indgang fra overdækket terrasse er der badeværelse med 2 håndvaske, 2 toiletter og bruseniche.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand. For dagligvarer, morgenbrød eller aviser kan Bratten Købmand nås på en ca. 12 minutters gåtur. Større indkøb kan foretages i Dagli Brugsen i Strandby eller i Elling, begge nås på under 10 minutter i bil. Ved købmanden er der også en legeplads med trampolin, gynge, fodboldmål og bålplads. På stranden er der etableret en badebro, der strækker sig ca. 80 meter ud i vandet.

For skønne gåture kan I gå langs stranden til den hyggelige lystbådehavn i Strandby. For en tur til Skagen eller Frederikshavn, kan I tage toget fra Rimmen Station, som ligger ca. 6 minutters cykeltur fra sommerhuset.

Frederikshavn Roklub har ejet sommerhuset siden 1947 og huset er indbegrebet af sjæl og atmosfære.

Sommerhuset udlejes via Dancenter. Udlejningsaftale for 2025 er opsagt.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kippen 22D, Bratten, Jerup
Sag: 180324-2

Boligareal m262
Bebygget areal m2 62
Grundareal m2 5100
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1948
Ombygget1967

Boligen er set gange2953

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kippen 22D, Bratten, Jerup - 180324-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau