Kontakt os på
98 43 43 00
menu
NyhedKragholmen 208, 1. TH.
Leje pr. md. 6.000
Boligareal m2 66
Værelser 1
Ledig fra01-03-2021
Byggeår 1979
NyhedSøndergade 79
Leje pr. md. 6.500
Boligareal m2 147
Grund m2 317
Værelser 6
Ledig fra01-04-2021
Byggeår 1920
Ombygget 1950
Danmarksgade 81B, 1. tv.
Leje pr. md. 6.500
Boligareal m2 159
Værelser 4
Ledig fra01-04-2021
Byggeår 1900
Ombygget 1995
Danmarksgade 56, 2. 3.
Leje pr. md. 6.800
Boligareal m2 81
Værelser 2
Ledig fra01-02-2021
Byggeår 1959
Kirkegade 4A, 1. th.
Leje pr. md. 6.500
Boligareal m2 81
Værelser 3
Ledig fra01-03-2021
Byggeår 1894
Ombygget 2018
Godthåbsvej 18, st. tv.
Leje pr. md. 3.800
Boligareal m2 58
Værelser 2
Ledig fra01-01-2021
Byggeår 1939
Ombygget 1998
Skansegade 34
Leje pr. md. 5.950
Boligareal m2 93
Værelser 4
Ledig fra01-07-2020
Byggeår 1993
Skansegade 40
Leje pr. md. 5.900
Boligareal m2 92
Værelser 3
Ledig fra01-12-2019
Byggeår 1993

Lej lejeboliger & lejligheder Frederikshavn og omegn


Hvis du leder efter lejeboliger eller lejligheder Frederikshavn og omegn, kan Team Calundan hjælpe. Vi har flere lejemål klar til, at du flytter ind og skaber dit nye hjem. 

Denne side adskiller sig ved, at vi ikke blot tager udgangspunkt i lejligheder Frederikshavn, men også fremviser andre typer af lejemål i Frederikshavn og hele Vendsyssel. 

Vi udfylder løbende siden med nye boliger samt lejligheder Frederikshavn - og i hele Vendsyssel. Gennem tiden har vi haft lejeboliger, som ligger på alt fra stueplan op ad gågaden, til boliger der ligger på 12. etage med panoramaudsigt ud over byen. 

Vi kan ikke love, at vi altid har dit ønske til et lejemål i vores sortiment. Nogle gange er der mange lejligheder klar til leje, mens der andre gange er flere villaer og rækkehuse, som kan lejes. Det afhænger dog af tiden og af efterspørgslen.

Til gengæld kan vi love dig, at du bliver den første, der får nyheden, hvis vi får et hjem og en bolig med dine ønsker til leje. Du skal blot skrive dig op i vores køberkartotek og udfylde dine ønsker til lejemålet. Så får du direkte besked, når et lejemål med dine ønsker dukker op i vores ejendomsmæglerbutik. 
 

Lejlighed i Frederikshavn?


Det mest efterspurgte lejemål er ofte en lejlighed i Frederikshavn. Derfor glæder det os også, at vi ofte har et stort og bredt udvalg inden for leje af lejlighed i Frederikshavn. 

Det kan både være lejligheder i gågaden, men også være en lejlighed i Frederikshavn, der ligger i et harmonisk boligkompleks. 

Du kan få lejligheder Frederikshavn, hvor kæledyr er tilladt. Du kan få en lejlighed i Frederikshavn med én eller to altaner. Du kan såmænd også finde og få en lejlighed i nogle af Frederikshavns historiske bygninger.

Er du ung eller har du måske børn, der skal til at flytte? Så kan det også være en god idé at kigge på mulighederne for at leje en lejlighed i Frederikshavn. Vi er så heldigere heroppe nordpå, at vores lejepriser ikke er umenneskelige sammenlignet med lejepriserne på den anden side af Storebælt. Det skal vi være glade for. Og samtidig har vi et fantastisk og udviklende byliv, studieliv og erhvervsliv, som harmonerer perfekt med en lejlighed i Frederikshavn. 

Der er nok at vælge mellem, og vi håber, at vi også kan finde din ønskede lejlighed i Frederikshavn eller omegn.

Var det villa eller lignende og ikke lejligheder Frederikshavn, du ledte efter? Så tilbyder vi også andre typer af lejeboliger. 
 

Hjem og hus til leje Nordjylland


Har vi dit nye hjem og hus til leje Nordjylland, så finder du det på denne side. Udover at have lejemål konkret i Frederikshavn, har vi selvfølgelig også lejligheder og hus til leje Nordjylland - I omegn af Vendsyssel. 

Villaer og rækkehuse som lejemål er dog også meget eftertragtede, hvorfor det er forskelligt, hvorvidt vi har mange, få eller ingen til leje her på siden. 

Er det en villa og et hus til leje Nordjylland, du søger, kan du også overveje at investere i dit kommende hjem. Det er fuldstændig op til dig selv, men i Team Calundan har vi al fald et hav af prisvenlige villaer til salg, der mangler en hjemlig køber. Se de mange villaer til salg.
 

Intet at leje? Hvad med at eje?


Vi har næsten altid et godt udvalg af lejligheder Frederikshavn og omegn. 

Det er dog ikke altid, at der i udvalget er en lejlighed, som passer til dine ønsker. Det kan være den ligger det forkerte sted eller ikke er på den rigtige etage. Det kan muligvis også være, at udlejeren ikke vil have, at du tager dit elskede kæledyr med. Alle fravalg og faktorer begrænser dig selvfølgelig i valget af lejligheder Frederikshavn. 

Derfor vil vi også foreslå, at du tager et kig på vores mange ejerlejligheder, hvis du er tilbøjelig til at overveje den slags løsning. Find dem her. Her har vi et bredt udvalg af ejerlejligheder, som behager forskellige ønsker og behov. 

I samme boldgade kan vi også foreslå andelsboliger som en mulig løsning til dig, der leder efter dit næste hjem til en nogenlunde pris. Tag gerne et kig på vores side med andelsboliger.
 

Kender du en, som overvejer at sætte sit hus til leje Frederikshavn?


Der er stor efterspørgsel efter hus til leje Frederikshavn. Derfor kan du også fortælle din ven, dit familiemedlem eller din kollega, at der er gode muligheder for hurtig og effektiv udlejning, hvis de sætter deres hus til leje Frederikshavn. Specielt hvis det kommer i Team Calundans kyndige hænder. 

Faktisk har vi over 40 års erfaring med at hjælpe kunder til og fra deres hjemlige rammer. Det er både med hensyn til leje, køb og salg af privat- og erhvervslokaler. 

Det kan du - eller den du kender - læse meget mere om på vores om-os-side, hvor der også kan tilgås direkte kontakt til mange af vores skarpe og personlige ejendomsmæglere. 

Så kender du en, der overvejer at sætte sit hus til leje Frederikshavn, så kan du sige videre, at mulighederne i ejendomsmæglerfirmaet Calundan er gode. 
 

Lejeboliger og lejligheder - Kontakt os i dag


Det er ikke altid til at sige, hvor mange og hvor ofte vi har lejeboliger og lejligheder Frederikshavn til leje.

Hvis du på denne side ikke har fundet dét, du ledte efter, så mener vi, at det bedste du kan gøre er at skrive dig op i vores køberkartotek - eller tage direkte kontakt til din lokale ejendomsmægler Team Calundan. Vi kan ikke altid love, vi har det rigtige lejemål klar, men vi kan altid love, at vi hjælper dig i processen.

Vi kender alle gader og stræder i hele Vendsyssel. Derfor kan vi også rådgive dig i de enkelte byers muligheder og begrænsninger. Det kan både være i form af handlemuligheder, byliv, institutioner eller eventuelt natur?

Derfor garanterer vi også, at du mindst får essentiel viden med om dit næste lejemål, når du kontakter Team Calundan. 

Skal vi hjælpe dig sikkert hjem? Så tag kontakt til os i dag på: 

Mail: mail@calundan.dk - Telefon: 9843 4300 

Du kan også altid komme forbi til en kop kaffe og en snak på Parallelvej 1, 9900 Frederikshavn.

I Team Calundan er du i trygge og lokale hænder.