menu

Frit beliggende landejendom med ca. 15 ha. jord og med gode jagtmuligheder, og med storslået naturudsigt til den nordligste del af Jyske Ås.

Ejendommen er beliggende ca. 3 km vest for Sindal By med godt handelsliv, skole, idrætsfaciliteter m.m. og gode bus- og togforbindelser. Ca. 10 km til Hjørring og ca. 8 km for tilkørsel til motorvej E39.

Fritliggende, harmonisk stuehus indrettet med i stueplan entré, lyst køkken med god spiseplads, stue med brændeovn, lys spise- og opholdsstue med udgang til stor dejlig sydvendt flisebelagt terrasse, stort soveværelse, pænt lyst badeværelse med bruseniche, gæstetoilet, 3 pæne værelser og bryggers med bordarrangement og plads til vaskemaskine og tørretumbler. 87m² uudnyttet tagetage.

Ejendommens udhuse består af 133 m² tidligere staldbygning, 301 m² ladebygning og 6 m² udhus. Udhusene vil være anvendelig til flere formål evt. mindre dyrehold.

Stor let skrånende sydvendt have med forskelligartede buske og planter. Fra terrassen og den store græsplæne er der en fantastisk udsigt ned til Uggerby Å og udover det store dejlige naturområde.

Stedets bygninger er omkranset af stor flot forskelligartet træbeplantning med bl.a. hyggelige naturstier.

Markarealet til ejendommen er beliggende ved bygninger, hvoraf 7,74 ha. i omdrift, heraf 4,55 ha. tilsået med korn, 2,96 ha. med græs. Restarealet er beplantning og beskyttet natur. 10,70 ha. er EU-støtteberettiget.

En naturejendom der skal ses og opleves.

Bjarne Pedersen
Kontakt:
Bjarne Pedersen

Dalgårdsvej 120, Fjelsted, Sindal
Sag: HJ7709B

Boligareal m2149
Bebygget areal m2 149
Grundareal m2 147637
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1872
Ombygget1980
Energiklasse

Boligen er set gange2970

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Dalgårdsvej 120, Fjelsted, Sindal - HJ7709B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau