menu

Åvej - Bangsbo Å rislende i baghaven. Månedlig boligafgift KUN kr. 2.799

Beliggende i den sydlige del af Frederikshavn finder I denne skønne andelsbolig fra 1990 som er med et boligareal på 97 m² + carport på 19 m² samt et godt udhus på 5 m².

Andelsboligen ligger i rigtig skønne omgivelser idet andelsboligforeningens grønne fællesarealer er grænsende direkte op til Bangsbo Å. På fællesarealerne har andelsboligforeningen ladet opføre en pavillon som andelshaverne kan have glæde af.

Bangsbostrand Skole, Bangsbo Skov, isstadion og meget mere ligger inden for kort afstand.

Andelsboligen indeholder: Entre med klinkegulv og skabe - Gæstetoilet med klinkegulv og plads til vaskemaskine - Hyggelig stue med trappe til 1. sal samt udgang til en sydvendt flisebelagt terrasse, hvorfra der er videre adgang til stort grønt fællesareal grænsende op til Bangsbo Å - Flot tidsløst Designa køkken med hvide grebsfrie fronter. I køkkenet er der en lille spiseplads.

1. sal indeholder: Soveværelse med skabe og fint lysindfald fra tagvinduet - 2 børneværelser, begge med tagvindue - Badeværelse med tagvindue samt bruseniche.

Andelsboligen er del af en velfungerende andelsboligforening med i alt 12 andelsboliger. Bygningsmassen er af andelsboligforeningen løbende blevet vedligeholdt udvendigt og andelsboligerne fremstår således i en god stand.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Åvej 22, Frederikshavn
Sag: 261023-1

Boligareal m297
Udhus m25
Carport areal m219
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1990
Energiklasse

Boligen er set gange3359

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Åvej 22, Frederikshavn - 261023-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau