menu

246 m² moderniseret herskabsvilla tæt på vandet


Enestående herskabsvilla ved vandet
Drømmer I om at bo ved vandet? Her får I en enestående mulighed for at erhverve jer denne smukke herskabsvilla på 246 m². Villaen byder på en fantastisk udsigt over vandet og øgruppen Hirsholmene, og med kun en kort gåtur er I ved stranden klar til en forfriskende dukkert.

Beliggenhed:
Villaen har en optimal placering, kun få minutters cykeltur fra Palmestranden med alle dens faciliteter såsom beachvolleybane, håndboldbane, og Rønnerhavnen med jollehavn og ro- og kajakklub. Derudover er skole, indkøbsmuligheder og centrum også inden for nem rækkevidde.

Historisk nærhed:
Lige ved siden af villaen ligger Nordre Skanse, det første fæstningsanlæg i Fladstrand, bygget i årene 1627-1629 under Trediveårskrigen. Dette historiske område tilføjer en unik atmosfære til lokalområdet.

Moderne renoveringer:
Villaen, opført i 1950, har gennemgået omfattende renoveringer, hvoraf de seneste inkluderer et nyt tag, optimeret isolering (energimærke B), træ/alu vinduer fra Rationel, gulvvarme, nye gipslofter med spots, og ny gulvbelægning i stueplan. Yderligere er der blevet lavet nye kloakker, elinstallationer og vandstik og indlagt fjernvarme. En helt ny og isoleret garage på 44 m² er også blevet opført i 2022.

Stueplan:
I stueetagen bydes I velkommen af en elegant hall med en smuk trappe til overetagen. Her findes 3 gode værelser, hvoraf 2 har dobbelte terrassedøre ud til den flisebelagte og delvist overdækkede terrasse. Derudover rummer stueetagen et kontor, et lækkert badeværelse med inventar fra Hanstholm Køkken og armaturer fra Grohe Essence, samt et bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Overetagen:
På overetagen, også med gulvvarme, finder I et stort og dejligt køkkenalrum med dobbelte terrassedøre ud til en fantastisk udsigtsaltan og trappe ned til haven. Her er også en opholdsstue i åben forbindelse med alrummet, et badeværelse med bruseniche, et stort soveværelse med vægpaneler, samt en rummelig walk-in-closet med masser af opbevaringsplads.

Udendørsarealer:
Villaen er placeret på en 885 m² stor grund, som grænser op til et grønt friareal mod sydøst. Haven er anlagt med græsplæne og kræver kun minimal vedligeholdelse.

Denne herskabsvilla kombinerer historisk charme med moderne komfort og en enestående beliggenhed ved vandet. Kontakt os for at arrangere en fremvisning og oplev selv det unikke ved denne bolig.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Nordre Skanse 40, Frederikshavn
Sag: 240124-1

Kontantpris 4.895.000
Ejerudgifter pr. mdr2.293
Boligareal m2246
Garage areal m244
Bebygget areal m2 127
Grundareal m2 885
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1950
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter27.877 / 22.047
Udbetaling245.000
Ejerudgifter pr. mdr2.293

Boligen er set gange5321

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nordre Skanse 40, Frederikshavn - 240124-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau