menu

Ren Morten Koch stemning med fredet natur lige udenfor døren

Forestil dig en ejendom, hvor hver detalje indbyder til afslapning og kvalitetstid med dine nærmeste. Denne fritidsbolig, beliggende i hjertet af Gl. Skagens betagende natur, er netop sådan et sted.
Med sine 181 m² fordelt på to etager byder boligen på rummelighed og hygge i skøn forening. I stueetagen træder du ind i en entre med gang og trappe til første salen. Herfra åbner hjemmet sig op til en stor stue badet i naturligt lys fra de mange dobbelt terrassedøre, der omfavner rummet. Stuen har en indbygget alkove perfekt til læsning eller en middagslur samt et teknikrum gemt under trappen for praktisk opbevaring. Køkkenet ligger i den ene ende af stuen og danner rammen om familiens samlingspunkt med plads til både madlavning og hyggelige middage. Et badeværelse med badekar sikrer komfort, mens to værelser begge med udgang til haven inviterer naturen indenfor. På første sal finder du et repos, der leder videre til endnu et værelse med fransk altan og eget badeværelse - ideelt for gæster eller som forældre soveværelse. Gangen byder på smart opbevaring bag skabsvægge i skunken, mens endnu et badeværelse med både badekar og bruseniche sørger for dagligdagens bekvemmeligheder. Master bedroom er husets kronjuvel med egen fransk altan, hvor morgenerne kan nydes med udsigt over den smukke natur.
Yderligere er der garagebygning i samme idylliske og charmerende stil som sommerhuset med tilhørende udhus. Udenfor venter en velholdt have fyldt med idyl og ugeneret grund som afskærmes af klit - herunder en flagstang samt flere terrasser, der giver mulighed for afslappende solrige dage.
Ejendommens placering er uden sidestykke; kun få minutters gang fra Sømærket, Solnedgangspladsen og det legendariske Ruths Hotel.
Denne stråtækte sommerbolig repræsenterer essensen af Gl. Skagen: Naturskønhed møder arkitektonisk charme - et sandt fristed for sjælen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Rævehulevej 3, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15612517

Kontantpris 13.500.000
Ejerudgifter pr. mdr5.636
Boligareal m2181
Garage areal m220
Bebygget areal m2 121
Grundareal m2 3004
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2005
Ombygget2010

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter77.962 / 61.404
Udbetaling675.000
Ejerudgifter pr. mdr5.636

Boligen er set gange2479

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Rævehulevej 3, Gl. Skagen, Skagen - 15612517

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau