menu

Særdeles velholdt og godt beliggende sommerhus tæt på skøn strand

Ferievej er unikt beliggende i Hulsig i første række til en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande ved Kattegat. Hulsig er endvidere kun ca. 12 km. fra den populære ferieby Skagen, hvortil man kan cykle på Hulsigstien igennem det naturskønne område eller tage Skagensbanen fra Hulsig station til Skagen eller sydpå. Desuden er det populære Kandestederne blot 6 km fra sommerhuset, hvor den imponerende Raabjerg Mile, det vilde Vesterhav og de flotte solnedgange kan opleves. Dermed ligger huset centralt for udflugter rundt i Vendsyssel.

Sommerhuset, som er opført i 1991, er beliggende på en 2.661 m² stor naturgrund og har et boligareal på 78 m² + god hems med fin højde, hvor der er 2 sovepladser. Sommerhuset er forsynet med flere gode terrasser, morgenterrasse, hvor morgen kaffen kan drikkes og eftermiddags-/aftenterrasse hvor de kolde drinks kan nydes. Yderligere er en 25 m² stor garage. Grunden er omkranset af træer som giver læ og ugenerthed, grunden er nem af holde da den er af ren natur.
Sommerhuset er kun beliggende ca. 220 m fra den skønneste badestrand hvor morgen dukkerten kan klares inden kaffen er løbet igennem.

Sommerhusets 78 m² er super godt udnyttet med: Entre med garderobe - Gæstetoilet - Badeværelse med bruseniche - Køkken med halvmur til stue - Bryggers med bord og vask - 2 Køjeværelser med skabe - Soveværelse med skabe og udgang til morgen terrasse - Skønt lys opholdsrum med indbygget alkove og udgang til sydøst terrasse.
Grunden som er på 2.661 m² kan evt. udstykkes i to matrikler.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ferievej 3A, Hulsig, Skagen
Sag: 15612365

Kontantpris 2.650.000
Ejerudgifter pr. mdr3.854
Boligareal m278
Garage areal m225
Bebygget areal m2 78
Grundareal m2 2661
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1991

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.433 / 12.155
Udbetaling135.000
Ejerudgifter pr. mdr3.854

Boligen er set gange2726

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ferievej 3A, Hulsig, Skagen - 15612365

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Engsigen 20, Bratten
Jerup
Kontantpris2.495.000
Boligareal m287