menu

Drømmesommerhus i klitterne: Moderne sommerhus med unikke detaljer

Forestil dig et sommerhus, hvor hver eneste detalje er nøje udvalgt for at skabe den perfekte ramme om familieliv, afslapning og uforglemmelige øjeblikke. Denne arkitekttegnede perle byder på netop dette - et hjem, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med naturskøn beliggenhed, unik designæstetik og direkte adgang til lækker børnevenlig badestrand.

I 2020 blev dette arkitekttegnet sommerhus opført og fremstår som en sand oase midt i det smukke klitlandskab. Med sine 165 m² fordelt på veludnyttede rum, er her plads til både hygge og privatliv. Udvendigt harmonerer cedertræets varme glød smukt med de sorte træ-aluminiumsvinduer og det karakteristiske listetag, hvilket understreger boligens eksklusive udtryk.
Sommerhusets hjerte er uden tvivl det store rum, hvor stue, spiseplads og køkken flyder sammen i et åbent layout med fantastisk udsigt til klitterne gennem de store skydedøre. Køkkenet er udstyret med topmoderne hvidevarer - alt sammen indrammet af stilfulde overflader, der er trappe til god anvendelig og super hyggelig hems. Fra stuen ledes du direkte ud på den overdækkede terrasse mod sydøst, hvor solen kan nydes i fulde drag.

Boligen råder over flere soveværelser inklusiv et master bedroom med direkte adgang til øst terrassen gennem elegante skydedøre. Et yderligere værelse byder på dobbeltseng og smart afsats over alkoven for ekstra opbevaringsmuligheder eller hyggekrog. To køjeværelser sikrer plads til alle familiemedlemmer eller gæster.

Foruden de imponerende opholdsrum byder dette sommerhus også på to luksuriøse badeværelser; ét udstyret med sauna og hjørnebadekar for ultimativ afslapning. I alle vådrum og gangen er gulvene med microcement og alle opholdsrum er med slid stærke gulve samt gulvvarme drevet af varmepumpe for optimal komfort.

Udenfor venter endnu flere faciliteter såsom et charmerende anneks magen til hovedhuset, ideelt til gæster eller som ekstra legerum for børnene. Sommerhuset praler desuden af en stor træterrasse delvis overdækket inklusiv udekøkken og udebruser - perfekt til sommerens grillfester eller bare rolig afslapning under åben himmel.

Til de aktive sjæle findes der endda en kunststofbane gemt ved bunden af klitterne samt et vildmarksbad nedsunket i terrassen; begge dele garanterer timevis af underholdning året rundt.

Dette sommerhus repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve sig ikke blot et sommerhus men en livsstil tæt forbundet med naturen uden at gå på kompromis med moderne luksus.

Sommerhuset udlejes gennem Novasol og indbringer en særdeles god lejeindtægt.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ålbækvej 68, Ålbæk
Sag: 15612328

Kontantpris 4.095.000
Ejerudgifter pr. mdr2.077
Boligareal m2165
Bebygget areal m2 150
Grundareal m2 2657
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår2020

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter23.709 / 18.671
Udbetaling205.000
Ejerudgifter pr. mdr2.077

Boligen er set gange2845

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ålbækvej 68, Ålbæk - 15612328

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau