menu

Havudsigt - Den Tilsandede Kirke - Fredet natur = God beliggenhed

Super god beliggenhed i kort afstand til Kongevillaen, skønne cykel- og vandrer ruter der fører ud til Den Tilsandede Kirke samt dejlig børnevenlig badestrand.
Ejendommen er opført i år 1988, og er beliggende på en 749 m² stor grund, hvorfra der både er udsigt til havneindsejlingen hvor Krydstogtskibene ankommer, og alle skibene der ligger og venter på reden, samt udsigt over fredet natur mod vandet og ind mod Den Tilsandede Kirke. Grunden er nem at holde, da der er flere flisebelagt terrasser, indkørsel og resten er græs samt vold med marehalm der afskærmer grunden mod vejen og den klassiske hybenbeplantning mod naboerne.
På grunden findes der flere skønne og ugenerede terrasser, hvor solen og freden kan nydes hele døgnet.
Placeringen af denne ejendom indbyder til ren afslapning og hygge med venner og familie.

Ejendommen er med sine 130 m² bolig rummer: Skøn lys hall med trappe til første salen og loft til kip, som giver et skønt lys når, man træder ind - Badeværelse med bruseniche, el gulvvarme og fint lyst arrangement - Soveværelse med skabe, trægulv og udsigt til havet - Køkken med karnap hvorfra der er skøn udsigt til skibene på reden, samt de fredet arealer ved Kongevillaen - Kombineret stue og spiseplads med indmuret pejs, karnap mod vest og udgang til haven og terrasse mod syd.
Første salen indeholder: Skønt lyst repos med plads til arbejdsplads, hvor der findes en fænomenal udsigt over naturen, havneindsejlingen og havet - Godt gavlværelse mod vest med indbygget skabe og flot udsigt til Den Tilsandede Kirke - Toilet med håndvask - Lille mellemgang med skabe - Gavlværelse mod øst med flot udsigt til havnen og havet ved indsejlingen.

Ejendommen som er fra år 1988 er godt vedligeholdt, men renoveringen har ladet vente på, der skulle ske ejerskifte, hvorfor den står klar til en lettere renovering.
Her er mulighed for at sætte sit eget præg på denne herlighed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Fredensklit 3, Skagen
Sag: 15612289

Kontantpris 6.495.000
Ejerudgifter pr. mdr4.785
Boligareal m2130
Carport areal m233
Bebygget areal m2 86
Grundareal m2 749
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1988
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter36.888 / 29.174
Udbetaling325.000
Ejerudgifter pr. mdr4.785

Boligen er set gange3519

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fredensklit 3, Skagen - 15612289

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau