menu

Landlig idyl tæt på by

Mellem fuglekvidder og duften af gran finder man denne ejendom med mange muligheder og med en følelse af at befinde sig midt i skovens dybe stille ro. Ejendommen er placeret i skøn natur ved Ålbæk Klitplantagne som byder på flere gode ruter, hvor man kan nyde naturen, hvad end man er til fods, på cykel eller til hest. Samtidig er man tæt på Ålbæk by, hvor man med 5 min. på cykel finder både skole, flere gode indkøbsmuligheder, offentlig transport samt kort afstand til børnevenlig badestrand ved Kattegat.

Ejendommen er opført i 1900 og efterfølgende bygget om i 1976 og opvarmes med varmepumpe og brændeovn. Ejendommen har et samlet boligareal på 207 m² fordelt med henholdsvis 147 m² på stueetage og 60 m² på 1. sal. Der er mange spændende muligheder i denne rummelige ejendom, som besidder regulære rum og gode rammer for et fremtidigt hjem, hvor man har muligheden for at sætte sit eget præg.

Stueetagen indeholder følgende: Entré med trappe - Gildestue med udgang - Fyrrum med vaskemaskine, tørretumbler og vask - Mellemgang med klinker, gulvvarme og skabe - Badeværelse med klinker, bruseniche og gulvvarme - Forgang med klinker - Soveværelse med skabe og eget badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Køkkenalrum med fin spiseplads og Morsø brændeovn - Værelse - Udestue med klinker og udgang til delvist overdækket terrasse med udsigt til søen.
1. sal: 2 værelser med skabe - Værelse med walk in closet - Stor stue med lille køkken og udgang til svalegang med udsigt over marker og natur - repos.

Ejendommen er beliggende på en 61.950 m² stor grund med egen sø og ugeneret delvist overdækket terrasse, hvor man kan sidde og nyde tilværelse i ro og mag. Ydermere haves 72 m² udhus som tidligere har været anvendt til stald med hestebokse samt 54 m² carport. Her er en spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder, hvad end man ønsker at benytte den store grund til dyrehold, eller man bare sætter pris på at være omringet af natur med plads omkring sig og højt til himlen. Alt i alt en ejendom der fortjener at blive oplevet.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kærvej 43, Ålbæk
Sag: 15612282

Boligareal m2207
Udhus m272
Carport areal m254
Bebygget areal m2 147
Grundareal m2 61950
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer3
Byggeår1900
Ombygget1976
Energiklasse

Boligen er set gange8165

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kærvej 43, Ålbæk - 15612282

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau