menu

Velindrettet sommerhus med unik beliggenhed i Gl. Skagen

Midt i smuk natur på en blind sidevej til Rævehulevej i rolige omgivelser findes dette skønne sommerhus på en 2680 m² stor naturgrund med blot en lille gåtur til Vesterhavet. Beliggende i Gl. Skagen har man en placering, hvor man har kort afstand til både Sømærket og Ruths Hotel samt et væld af naturoplevelser i nærområdet. Sommerhuset er opført i 2011 i lyse materialer og med store vinduespartier, hvilket giver et fantastisk lysindfald og bringer naturen ind i hjemmet. Samtlige kvadratmeter er veludnyttede og sommerhuset fremstår velholdt og indflytningsklart. Hele vejen rundt om huset findes en god træterrasse, hvor man har mulighed for at nyde solens stråler og det vilde dyreliv midt i hedelandskabet.

Sommerhusets 101 m² indeholder: Overdækket indgangsparti - Entré med vaskesøjle og skab - Designa køkken hvorfra der er smuk udsigt ud til naturen - Stuen er lyst indrettet med halvmur til køkkenet, der er dobbelt terrassedør med udgang til den sydvendte terrasse - Spisepladsen er indrettet i et hjørne med bænk samt vinduer og dør til terrasse, som giver et godt lysindfald - Soveværelse med skabe og udgang til delvist overdækket terrasse - Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, vask med skabsarrangement - Værelse m. skab - Værelse m. skab og udgang til den delviste overdækket sydvendte terrasse - Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, vask m. skabsarrangement samt sauna. Der er gulvvarme i hele huset, og der er installeret en Vølund luft/vand varmepumpe. Hele huset er omkranset af en træterrasse og der er spotlys i udhænget, ligeledes er der et indbygget skur på 4 m².

Sommerhuset er forberedt til at 1. sal kan udnyttes, da boligarealet i alt må være 125 m². Man har også mulighed for at bygge en vinkel på sommerhuset. Dermed er der god mulighed for at få et ekstra værelse eller stue med udsigt over klit og hede.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lærkestien 6, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15612139

Kontantpris 7.495.000
Ejerudgifter pr. mdr4.731
Boligareal m2101
Bebygget areal m2 105
Grundareal m2 2680
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2011

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter43.414 / 34.193
Udbetaling375.000
Ejerudgifter pr. mdr4.731

Boligen er set gange4578

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lærkestien 6, Gl. Skagen, Skagen - 15612139

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau