menu

Skønt skagenshus med fantastisk beliggenhed i Østerby

Midt i Østerby ligger denne smukke ejendom med en helt speciel placering. På samme vej har man Skagen Museum og for enden af vejen ligger det historiske Brøndums Hotel. Herfra kan man tage en gåtur gennem Østerby omgivet af de klassiske Skagenshuse med gule facader og røde tegltag og med kort afstand til både gågaden og den børnevenlige badestrand Sønderstrand.
Dette skønne Skagenshus er opført tilbage i 1900 og efterfølgende moderniseret i 2018 med et resultat, der indbyder til ro og giver sommerstemning året rundt. Med et boligareal på 122 veludnyttede m² samt et anneks med badeværelse er der flere gode værelser med plads til familien og vennerne. De dertilhørende udearealer er flisebelagte, og fremstår dermed overskuelige og nemme at vedligeholde. Ligeledes indbyder den lukkede gårdhave til samvær og grillhygge sene sommeraftener.
Denne bolig indeholder: Entré med trappe til første sal - Badeværelse med bruseniche og badekar - Køkken alrum med spiseplads - Stue med brændeovn - Depotrum - Soveværelse med skabsvæg. 1. sal indeholder: Opholdsstue - Badeværelse med bruseniche - Værelse - Værelse med kig til Brøndums Hotel.
Dertilhørende anneks med tekøkken og badeværelse, udhus med plads til opbevaring samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Brøndumsvej 3, Skagen
Sag: 15612112

Kontantpris 6.995.000
Ejerudgifter pr. mdr4.376
Boligareal m2122
Udhus m228
Bebygget areal m2 72
Grundareal m2 234
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1900
Ombygget2018
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter39.722 / 31.416
Udbetaling350.000
Ejerudgifter pr. mdr4.376

Boligen er set gange7658

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Brøndumsvej 3, Skagen - 15612112

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau