menu

Fantastisk ejendom beliggende i naturskønne omgivelser og alligevel tæt på byen

Placeret ind i Kilden-bakken og beliggende ca. 50 meter over havets overflade udbydes nu denne imponerende og storslåede lystejendom til salg.

Lystejendommen ligger i smukke og naturskønne omgivelser, men er også bynær. Fra de private og delvis overdækkede sydøstvendte terrassearealer kan I nyde en formidabel udsigt over havet, havnen og byen. Når vejret tillader det, bliver terrassen familiens naturlige samlingspunkt. Her kan udelivet nydes i fulde drag med ro og fred, et rigt dyre- og fugleliv, masser af plads til havemøbler og solsenge samt rig mulighed for at grille med venner og familie. Terrassen er afgrænset med en lille havemur og er dels flisebelagt og dels træbelagt.

Grundarealet på 8.800 m² inkluderer en parklignende have mod øst, der er udlagt med græs samt flere fritstående lave træer og buske, som ikke spolerer udsigten.

Vest for ejendommen finder I en god flisebelagt terrasse samt et stort flisebelagt parkeringsareal foran garagen, som går i ét med den sydøstvendte terrasse. Garagen er på hele 72 m² og er udstyret med 2 elhejseporte og klinkegulv, og fra garagen har du direkte adgang til boligen. Herudover er der et ralbelagt køreareal, som fører videre op til carportbygningen som blev bygget i 2018..

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt, ligesom der er sket store moderniseringer og forbedringer både udvendigt og indvendigt.

I 2006 blev hele taget udskiftet til et flot tegltag, som står i smuk kontrast til den hvide vandskurede facade. I samme omgang blev der monteret nye spær og tagrender ligesom der i overetagen kom ny isolering. Herudover er vinduerne skiftet i 2016, på nær en dør og vindueselement og elementerne i garagen, som blev monteret samtidig med opbygningen af garagen i 2006. Den udvendige flisebelægning på terrasserne og ved garagen er udskiftet i 2019.

Indvendigt er ejendommen blevet gennemrenoveret og fremstår som en moderne og tidssvarende bolig. Bl.a. er køkkenet udskiftet i 2009, badeværelset er renoveret i 2012 og i 2015 blev gulvene i både soveværelse og værelse banket op og isoleret ligesom der blev etableret gulvvarme.

Stueetagen indeholder:
Kombineret spise- og opholdsstue med trægulv, dobbelt glasdør til hall og udgang til den store sydøstvendte udsigtsterrasse. Hvis vejret ikke tillader udendørs ophold, kan den fantastiske udsigt til havet, havnen og byen betragtes fra opholdsstuen - Eksklusivt køkken med klinkegulv med gulvvarme og god spiseplads i den hyggelige glaskarnap med klinkegulv og gulvvarme - Hall med elegant trappe til 1. sal - Lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, håndklædetørrer, klinkegulv med gulvvarme samt dobbelt bruseniche med indbygget armatur fra Grohe, indbygget håndbruser fra Grohe og en indbygget rainshower fra Grohe - Stort soveværelse med trægulv, gulvvarme og skydedørsgarderobe - Rummeligt bryggers med klinkegulv med gulvvarme, masser af bordplads, vask, skydedørsgarderobe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler - Entré med klinkegulv - Stort børneværelse med trægulv og gulvvarme.

1. sal indeholder:
Sove-/gæste- eller børneværelse med loft til kip og udgang til den østvendte udsigtsaltan via det store gulv-til-loft vinduesparti, Altanen er etableret i 2013 - Børneværelse med trægulv og 2 kviste - Repos med kig ned til hall - Gæstetoilet med klinkegulv og tagvindue - Stort børneværelse med trægulv, som også fint kan anvendes som stue – Fordelingsgang med skabsplads

Ejendommen er beliggende tæt på alle de dagligdagsfaciliteter som man har brug for såsom skole, indkøbsmuligheder osv. hvilket gør ejendommen ideel for både familier og naturelskere.

Energimærket er i en flot kategori A2010 bl.a. på baggrund af de 280 bolig kvadratmeter opvarmes via en luft-til-vand varmepumpe fra 2020 som er placeret i garagen og vinduerne er med energiglas.

Kontakt os for en fremvisning og oplev denne unikke ejendom med egne øjne.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Lerstien 8, Flade, Frederikshavn
Sag: 150524-2

Kontantpris 6.645.000
Ejerudgifter pr. mdr4.162
Boligareal m2280
Udhus m210
Carport areal m234
Bebygget areal m2 268
Grundareal m2 8800
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1850
Ombygget1997
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter37.006 / 29.260
Udbetaling335.000
Ejerudgifter pr. mdr4.162

Boligen er set gange2919

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lerstien 8, Flade, Frederikshavn - 150524-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau